Süperstar Ajda Pekkan Zorlu PSM'de sahne alacak!

Pop müziğine damga vuran hit şarkılarıyla ve muhteşem sahnesiyle pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, 17 Kasım akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşacak.

ozan
30 Ekim 2023 - 15:57
Magazin

Türkçe pop müziğin süperstarı olarak anılan Ajda Pekkan, Zorlu PSM ve Kerki Solfej organizasyonuyla 17 Kasım akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

23-10/30/ajda-pekkan.jpg

Türkçe pop müziğine kazandırdığı hit şarkılarla 1970'lerden bu yana "Süperstar" lakabıyla anılan Ajda Pekkan sevilen şarkılarını 17 Kasım akşamı Zorlu PSM’de müzikseverlerle buluşturacak.

"Yakar Geçerim", "Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile", "Bambaşka Biri", "Hoşgör Sen" ve "Sana Ne Kime Ne" gibi sevilen ve zamansız şarkılarını seslendireceği konser müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin