Survivor Barış ve Nisa sevgili mi?

Survivor yarışmacıları konuşulmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
18 Ağustos 2020 - 13:14
Magazin

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasının 2020 versiyonu hem tartışmaları, hem parkurları hem de yarışmacıları ile seneye büyük bir damga vurdu. Yarışmacıların fanları yarışmacıların yanında olmaya ve tag çalışmaları yapmaya devam ediyor.

20-08/18/nisa.jpg

Yarışmanın öne çıkan isimleri arasında, sonuna kadar kalmayı başaran Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı da şüphesiz yerini aldı. Özellikle son ikiye kalan Barış Murat Yağcı'nın fanları neredeyse her gün destekledikleri ismi twitter'da en çok konuşulanlar arasına sokmaya devam ediyor.

20-08/18/nisa-ve-baris.png

Survivor'da adaların birleşmesi sonrasında yakınlaşan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı, yarışma boyunca dostlukları ile konuşulmuştu. Ancak iddialara göre yarışmadan sonra bu ikili sarmaş dolaş görüntülendi. Survivor finalinin ardından memleketi Prag'a dönen Nisa Bölükbaşı, geçtiğimiz haftalarda Türkiye'ye döneceğini duyurdu. Barış Murat Yağcı da aynı zamanlarda ''Yakında güzel şeyler olacak'' paylaşımı yapmıştı.Barış Murat Yağcı'nın bu ipuçlu mesajı Nisa'nın Türkiye'ye döneceğini müjdelemesini işaret ediyor iddialarına neden olurken Acun Ilıcalı'nın evinde oldukları bilinen ikili sarmaş dolaş yakalandı. Yarışmadan beri birbirlerinden hiç ayrılmayan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı Çeşme’de bir mekan çıkışı görüntülendi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin