Survivor yarışmacısı Barış Murat Yağcı davalık oldu

Barış Murat Yağcı, 2020 ve 2022 sezonunda Survivor'da yarıştığı dönemde sosyal medya danışmanlığı aldığı kişiyle davalık oldu. Yağcı'nın anlaştığı kişiye ödeme yapmadığı gerekçesiyle 1 milyon 200 bin TL tazminat ödeyeceği açıklandı.

Berfin Sengil
04 Mart 2024 - 16:42
Magazin

Oyuncu ve manken Barış Murat Yağcı, aynı zamanda 2020 ve 2022 yıllarında Survivor'da yer alan yarışmacılardandı. Bu dönemde sosyal medya danışmanlığı aldığı kişiye ücretini ödemediği ifade edilen Yağcı'nın, açılan dava sonucunda tazminat ödemesine hükmedildi.

Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre, Barış Murat Yağcı 5,5 ay boyunca Sedat Aydın'dan danışmanlık aldı. Yağcı'dan ücretini alamadığını söyleyen Aydın, "Yarışmada finale kadar kaldı, ikinci oldu. 450 bin lira ödülün sahibi oldu ama işler bu noktadan sonra değişti" dedi.

'Hizmet Karşılığını Ödemedi'

Ücretini alabilmek için Yağcı'ya sunduğu tekliflerden bahseden Sedat Aydın şunları söyledi:

"300 bin TL ödeme yapmasını söyledim ya da sana reklam bağlantıları yapayım iki sene boyunca ortaklığımızı sürdürelim dedim. Bana tamam cevabını verdi sonrasında benimle hiç görüşmedi ama gidip başka yerle anlaştı. Benim hizmetlerim karşılığındaki bedeli de hiç ödemedi."

Yasal haklarını arayarak tazminat davası açan Aydın'ı, iki sene süren davanın sonunda mahkeme haklı buldu. Sonuç olaral Barış Murat Yağcı'nın 800 bin TL ve üç yıllık yasal faizi Aydın'a ödemesine (yaklaşık 1 milyon 200 bin TL) karar verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin