Tacize uğrayan Yasemin Allen suskunluğunu bozdu!

Yasemin Allen: ''Yiyecekmiş gibi bakmaya hakkı yok...''

resim yok
08 Eylül 2014 - 13:48
Magazin

Yasemin Allen: ''Yiyecekmiş gibi bakmaya hakkı yok...''

Geçtiğimiz günlerden bir TV programına röportaj vermek için kafeye giden ve giydiği mini elbisesi yüzünden tacize uğrayan Yasemin Allen açıklama yaptı.


Bebek'te bir Arap turistin tacizine uğrayan oyuncu Yasemin Allen, kıyafetinden dolayı bu durumu yaşadığını öne süren bir blog yazarına ateş püskürdü.

İşte Yasemin Allen'in tacizci için yazdığı o sözler...

 

ÇILGINA DÖNMÜŞTÜ

Geçen Cuma bir TV röportajı için gittiği Bebek Kahve'de Arap turistin bacaklarına bakmasından rahatsız olup bağıran oyuncu Yasemin Allen, kıyafetine laf söylenmesi üzerine çılgına döndü.

 

TACİZ İÇİN OLAY YARATACAK AÇIKLAMA

Güneş'in haberine göre bir blog yazarının "Çifte standartlı taciz anlayışını kabul etmiyorum. Kendisine bakan güzel ve yakışıklıysa iltifat olarak algılayacaksın ama beğenmezsen taciz. Eğer sen vücudunu teşhir edecek şekilde giyinirsen bakmaktan doğal ne olabilir? İnsanın gözü ister istemez kayar" şeklindeki yazısını kendisine göndermesi oyuncuyu fena kızdırdı.

Allen, yaşadığı olayı ''Adam her hareket ettiğimde veya eteğimi çekiştirip rahatsız olduğumu belli ettiğimde pozisyonunu değiştiyor veya detaylı görmek için kafasını eğiyordu'' diye anlattı.[reklam]

''BAKMAK VAR, BAKMAK VAR...''

Oyuncu olarak bakılmaya alışık olduğunu belirten Allen, ''Bakmak var, bakmak var. Bakışlarınla cinsel arzunu karşı taraftakine agresif şekilde yansıtmak var.''

''Bağırmadan önce boş yere iki kere adamı uyardım. Bu tarz erkeklerin nefislerine hakim olamayışlarını meşrulaştıranları kınıyorum. Afedersiniz ama elbise giydim diye kimsenin bacaklarıma yiyecekmiş gibi bakma hakkı falan yok''

 

 

''NEFSİNİZE HAKİM OLAMIYORSANIZ...''

''Nefsinize hakim olamıyorsanız insan olmayı beceremiyorsanız hayvan gibi içgüdülerinize göre yaşıyorsunuz demektir. Ben de ona göre muamele yaparım.

 

Bir hayvan sizi rahatsız ediyorsa önce uyarır, sonra sesinizi yükseltir ve disipline edersiniz'' açıklamasını yaptı.

 

 

YASEMİN ALLEN'İN O TUTKUSU ANNESİNİ KORKUTUYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin