Tales of the City'nin yeni sezonu Netflix ile geliyor!

Armistead Maupin'in romanlarına dayalı olarak ekranlara uyarlanan San Francisco merkezli dizi "Tales of the City" Netflix ile yeniden canlanabilir!

Volkan Küçükel
30 Haziran 2017 - 11:55
Gündem

Son dönemin popüler online yayın ağı Netflix'ten yeni bir dizi projesi haberi geldi.

TALES OF THE CITY GERİ DÖNÜYOR

Armistead Maupin'in romanlarına dayalı olarak ekranlara uyarlanan San Francisco merkezli dizi "Tales of the City" yeniden canlanabilir! Kaynaklardan Variety'e gelen doğrulamaya göre dizinin yeni sezonunda orijinal oyuncu kadrosundan Laura Linney ve Olympia Dukakis ikilisi yeniden boy gösterecek.

LGBT temalı dizinin yeni versiyonunun hikayesi günümüzde devam edecek olup muhtemelen San Francisco'da çekilecek.

Maupin'in kitap serisinin ilki olan Tales of the City, 1970'lerin San Francisco'sundaki alternatif yaşam tazarları ve gizli kapaklı kültürü keşfeden bir hikayeye sahipti.

17-06/30/tales-dizi.jpg

Proje gerçekleşirse bu, serinin dördüncü sürümü olacak. Daha önceden serinin ilk üç kitabı küçük ekranlara uyarlanmıştı.

Tales of the City, İngiltere'nin Channel 4 kanalında 1993, ardından Amerika'da PBS kanalında Ocak 1994'te ekranlara gelmiş; 1998 yılında Channel 4 ve Showtime'da More Tales of the City ve son olarak Mayıs 2001'de Further Tales of the City Showtime ekranlarına gelmişti.

PROJENİN ARKASINDA KİMLER VAR?

Michael Cunnighm (The Hours) 10 bölümden oluşması düşünülen yeni sezonun senaryosunu kaleme almaya başlamış durumda.

Kaynaklardan alınan bilgilere göre Maupin'in yeni sezonda yürütücü yapımcı olarak kadroda yer alacağı, Alan Poul'un ise yönetmen koltuğunda oturacağı belirtiliyor.

Netflix'ten şimdilik konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmış değil. Yeni sezon için gelişmeleri takip ediyor olacağız.

17-06/30/tales-of-the-city-dizi.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin