Tamer Karadağlı Börü filminde Mustafa Kemal Atatürk'ü seslendirdi!

Sevilen oyuncu Tamer Karadağlı merakla beklenen Börü filminde Mustafa Kemal Atatürk'ün seslendirmesini yaptı!

Nurşah
10 Ocak 2019 - 13:42
Magazin

Börü filmi geçtiğimiz ay sonunda meraklı bekleyişteki izleyici karşısına çıktı. Filmde Tamer Karadağlı da Mustafa Kemal Atatürk'ün seslendirmesini yaptı... İşte detaylar...

19-01/10/tamer-karadagli-boru.jpg

Tamer Karadağlı'dan Börü filmi açıklaması

Star Tv ekranlarında bir mini dizi olarak izleyici karşısına çıkan askeri temalı Börü'nün filmi de büyük bir merakla bekleniyordu. 28 Aralık tarihinde gösterime giren filmde usta oyuncu Tamer Karadağlı da seslendirmen olarak yer aldı. Mustafa Kemal Atatürk'ü seslendiren Tamer Karadağlı isminin jenerikte geçmemesi veya Börü filmi ile anılmamasına ilişkin sosyal medya hesabı Instagram üzerinden şu açıklamada bulundu:

"Börü” filminde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü seslendirdim. Adımın jenerikte yazılmasını istemedim. Seyredenlerin benim sesim olduğunu anlamaması önemliydi. Ki öyle oldu. Ben filmi de yaptığım dublajı da beğendim. Umarım siz de beğenirsiniz..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin