Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atandı! O isimler isyanda...

Oyuncu Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atandı, sosyal medya ikiye bölündü! Tamer Karadağlı kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Evli mi? Çocuğu var mı? Devlet Tiyatroları Genel Müdürü kimdir? Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü mü oldu?

Pınar Alçiçek
11 Ağustos 2023 - 11:22
Magazin

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kararıyla basılan habere göre, ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atandı. Birçok isim tebrik ederken, kimi isim ise Karadağlı'yı topa tuttu...

23-08/11/2023-08-11.png

Sosyal medya kullanıcıları güne bu haberle gözlerini açarken bazı ünlü isimler şu yorumda bulundu:

Berna Laçin:

"Daha şaşıracak bir şey bulamam derken az önce duyduğum bir haber beni yine şoke etti. O kadar şaşırdım ki o kadar olur. Her şey çok saçma. Yok yok değildir ya değildir, gece gece bir hata vardır, yatarız kalkarız uyanırız düzelir, di mi? Ben bir soda içeyim."

Pınar Altuğ:

"Yeni görevinde başarılar diliyorum canım."

Reha Özcan:

"Hayatı boyunca iki kere tiyatroya giden biri bu atamayı yapamaz. Hayatı boyunca iki önemli festival gören, atayana, atatana atta der. Hep yapılmaması için mücadele edenlerin zaferi ile geçti hayatım. Başarılarım işte sadece bu tanıklıklarım. Biraz pamuk bahtımıza..."

Aylin Aslım:

"Devlet Tiyatroları Gen. Müd. Yrd. Fis Fis İsmail atanırken, Genel Sekreterliğe Çaycı Hüseyin getirildi. Henüz ataması yapılmayan Havuç konuyla ilgili yorum yapmayacağını belirtti"

Ayşenil Şamlıoğlu:

"Tövbe tövbeeee....Kurumu adım adım bitirdiler..."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin