Tan Sağtürk Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü oldu!

Balet Tan Sağtürk, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak atandı.

Gülcan Tarımoğlu
15 Eylül 2023 - 13:55
Viral

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, üst kademe devlet yöneticiliklerine yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

DHA'nın haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4'üncü maddeleri gereğince Üst Kademe Kamu Yöneticiliklerine yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karar ile birlikte Diyanet İşleri Başkanlığında Üst Kademe Kamu Yöneticiliğine atanan isimler şöyle: Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığına Hafız Osman Şahin, Din Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Şaban Kondi, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Sedide Akbulut, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Remzi Bircan, Dini Yayınlar Genel Müdürlüğüne Cafer Tayyar Doymaz, Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne Mahmut Özdemir, İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğüne Akif Pusmaz, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Bünyamin Kahraman, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Hasan Güçlü, Strateji Geliştirme Başkanlığına Mustafa Irmaklı, Diyanet Akademisi Başkanlığına ise Enver Osman Kaan.

23-09/15/tan-1694775541.jpg

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Bedri Tan Sağtürk olurken, Milli Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü ise Ali Köse oldu. Balet Tan Sağtürk, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak atandı. Sağtürk, Meriç Sümen’den sonra Devlet Opera ve Balesi’nin başına gelen ikinci bale kökenli müdür oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin