Tan Taşçı'dan ödül törenlerine tepki: Ayıp oluyor ama!

Son dönemde verdiği konserlerle adından söz ettiren ünlü popçu Tan Taşçı'dan ödül törenlerine tepki geldi. Tan Taşçı neye isyan etti? Tan Taşçı kaç yaşında? Tan Taşçı nereli?

Gülcan Tarımoğlu
07 Haziran 2023 - 13:23
Magazin

Müzik dünyasının romantik prensi olarak bilinen ve konserleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü popçu Tan Taşçı, yapılan ödül törenlerine tepki gösterdi.

42 yaşındaki Tan Taşçı tepkisini sosyal medya üzerinden verdi! 

AYIP OLUYOR AMA!

Bu güne kadar yapılan ödül törenlerini etik bulmadığı için katılmayan ve ödülleri geri çeviren şarkıcı şu açıklamalarda bulundu:

23-06/07/tan.jpg

"Ödül yapılarını etik bulmamam sebebiyle yıllardır hiç bir ödül törenine katılmıyor, verilmeye çalışılan ödülleri geri çeviriyorum. Sosyal medya duyurularına katılmamam, defalarca konu ile ilgili açıklamalar yayınlamama rağmen halen ödül törenlerinde aday gösteren kurumlara bir de iletişim ekibim aracılığı ile ulaşıp, adaylığı kabul etmediğimi, geri çekmelerini talep ediyorum.

23-06/07/fw95xipwaaapeiw.jpg

Yine bazı kurumlar bu talebime uymayarak, özel olarak ödül vermek için davet etmeye, aday göstermeye, ‘gelirseniz ödül sizin’ tavırlarına devam etmekteler… Ayıp oluyor ama! Ödül törenleri, kurumların promosyon stratejileri olup, etik yapıları gereği hayat görüşümle zıt yapılardır. Uzun zamandır katılmadım, katılmayacağım. Anlayışınız için teşekkür ederim." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin