Teoman'ın harçlık itirafı şok etti!

Şarkıcı Teoman'ın basın mensuplarına verdiği harçlık cevabı gündem oldu! Teoman kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Teoman emekli mi oldu? Maaşı ne kadar?

Pınar Alçiçek
23 Haziran 2023 - 15:16
Magazin

Ünlü şarkıcı Teoman, geçen günlerde Bebek'te basın mensuplarına yakalandı. Yoğun bir konser döneminden çıktığını söyleyen Teoman şok eden açıklamada bulundu!

23-06/23/teoman-dan-sok-itiraf-h5ove-1687523300.jpg

"Şu an tatildeyim. Geziyorum, fitness'a gidiyorum, İstanbul’un tadını çıkartıyorum" diyerek keyfinin yerinde olduğunu söyleyen Teoman, emekli olmasıyla ilgili "İnsanlar beni gençliğimden serseri Teoman olarak bildikleri için onlara komik geliyor" dedi. 

"MENAJERİMDEN HARÇLIK ALIYORUM!"

Basın mensuplarının "İlk maaşınızı alabildiniz mi veya bayram ikramiyenizi?" sorusuna “Ben bilmiyorum açıkcası. Menajerim bana harçlık verir ben onu harcarım. Parayla pek bir ilişkim yok, ben hâlâ çocuk gibi yaşıyorum. Aydan aya harçlık alıp ona göre yaşarım. Ama emekli olmak beni ayrı bir mutlu etti" cevabını verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin