Tercihleri bu kez sade bir doğum günü oldu

Şarkıcı Alişan ile Buse Varol'un kızları Eliz 3 yaşına girdi. Çift kızlarına aile arasında sade bir kutlama yaparak dikkat çekti.

Berfin Sengil
08 Şubat 2024 - 15:29
Magazin

2018 yılında evlenen Alişan ile Buse Varol, 2019 yılında oğulları Burak'ı ve iki yıl sonra da kızları Eliz'i kucaklarına almıştı. Önceki gün kızları Eliz'in 3. yaş gününü kutlayan çift, sosyal medya hesabından da paylaşım yaptı.

Çiftin evlerinde düzenledikleri sade kutlamaya Alişan'ın annesi Suzan Tektaş, babası Mehmet Tektaş; Buse Varol'un annesi Birsen Özgen ile kardeşi Kaan Varol katıldı.

'Bizim Prensesimizsin'

Alişan, kutlamadan fotoğrafları şu sözlerle paylaştı:

"3 yaşına bastı benim kızım. Sağlıkla, huzurla nice yaşların olsun canım kızım. Seni hepimiz çok seviyoruz ve Allah ömür verdikçe yanında olacağız. Sen bizim minik prensesimizsin canım Eliz’im.

Güzel yazılar yazsın sana Allah’ım inşallah. İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun Eliz’im."

'Sevgimi Kelimelerle Anlatamam'

Buse Varol ise paylaşımına şu notu düştü:

"Benim minik kızım, sarı şekerim, inci tanem, pamuk ellim iyi ki doğdun. Sana olan sevgimi kelimelerle anlatmam mümkün değil. Söyleyebileceğim tek şey hayatın boyunca hep içinden geldiği gibi sağlıkla ve mutlulukla yaşa. Ben, baban ve abin seni çok ama çok seviyoruz. İyi ki Eliz."

Birinci Yıl Kutlaması Tepki Çekmişti

Buse Varol, kızı Eliz'in 1. yaşında yaptığı ihtişamlı kutlamayla tepki çekmişti. Kutlamanın Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatına yakın bir zaman olmasından dolayı kaynanası Suzan Tektaş ile arasının açıldığı ve Alişan ile boşanacakları öne sürülmüştü. Ayrıca evde yapılan bir kutlamada ise Buse Varol'un yer almaması dikkatlerden kaçmamıştı.

Oyuncu Varol ise konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Eliz'in oteldeki doğum gününü Alişan organize etti. Selçuk'un eşi Merve de gelecekti. Son anda istemediler, saygı duyuyorum. Ne Merve'yi ne de kızları asla sorun konusu yapmadım. Suzan Anne ile bir sorunumuz yok. Her şeyin üzerine yemin ederim. Beni kimse eve davet etmedi. Ben asla böyle bir kız değilim, hepsinin acısına saygı duyuyorum ama Eliz asla bir daha 1 yaşına giremeyecek."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin