‘Teşkilat’a iki yeni isim! Ebru Şam ve Selin Genç kadroya dahil oldu!

‘Teşkilat’ dördüncü sezonunda aynı ilgiyle izlenmeye devam ediyor Peki Teşkilat'ın 81. bölümünde neler yaşandı? Teşkilat'ın 82. bölümünde neler olacak? Teşkilat 82. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat reytinglerde kaçıncı oldu? Diziye kimle katıldı? Ebru Şam kimdir? Selin Genç kimdir?

Volkan Usta
01 Kasım 2023 - 12:10
Kültür Sanat

TRT 1’de yayınlanan, milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat dördüncü sezonunda aynı ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Yeni hikayesi ve kadrosuyla dikkat çeken Teşkilat’a iki yeni isim daha dahil oldu. Başarılı oyuncular Ebru Şam ve Selin Genç yeni sezonda Teşkilat kadrosundaki yerini aldı.

Ebru Şam, dizide Şirketle bağlantılı üst düzey bir ajan olan Scarlett’e hayat verecek. Çeşitli istihbarat örgütleriyle yakın ilişkilere sahip olan Scarlett, babasının para gücü sayesinde birçok kişiyi kendi safına çekebiliyor.

23-11/01/cns_1415-1698829691.jpg

Selin Genç’in canlandıracağı ‘Sena’ ise ailesinin zulmünden kaçan naif bir kadındır. Korkut’la yollarının kesişmesi hayatının dönüm noktası olacak fakat herkesin olduğu gibi Sena’nın da sırları vardır.

Teşkilat’, yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin