Tetikçinin Oğlu dizisinin merakla beklenen afişi yayınlandı! Dizi ne zaman ekrana gelecek?

FOX'un başrollerinde Şevket Çoruh ve Timuçin Esen'in yer aldığı yeni dizisi Tetikçinin Oğlu'ndan beklenen afiş paylaşıldı. Peki Tetikçinin Oğlu dizisi ne zaman yayınlanacak? Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu ne? Tetikçinin Oğlu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Tetikçinin Oğlu dizisi nerede yayınlanacak? Şevket Çoruh kimdir? Timuçin Esen kimdir? Genco Özak kimdir? Bahar Şahin kimdir? Esra Kızıldoğan kimdir? Aybike Turan kimdir?

Volkan Usta
24 Mart 2023 - 18:33
Kültür Sanat

Çekimleri Bodrum’da devam eden ve tanıtımlarıyla dikkatleri üzerine çeken FOX’un yeni dizisi “Tetikçinin Oğlu”nun merakla beklenen afişi yayınlandı.

Sosyal medyada kısa süre içerisinde olumlu yorumlar alan afişte; dizinin başrollerinden Timuçin Esen, Şevket Çoruh ve Genco Özak yer alıyor.

23-03/24/tetikcinin-oglu-1679672174.jpg

Dizide Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’a; Genco Özak’ın yanı sıra, Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç, Bahar Şahin, Esra Kızıldoğan ve Baran Can Eraslan gibi birbirinden değerli oyuncular da eşlik ediyor.

FOX izleyicisiyle buluşmak için gün sayan yeni diziTetikçinin Oğlunun konusu ise şöyle;

Kırk yılın dostu Korkmaz (Timuçin Esen) ve İskender (Şevket Çoruh) oğulları için kıyasıya bir çatışmaya girerler. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Oğlunun öcünü almaya çalışan İskender geçmişi ile yüzleşecek; yıllar sonra oğlu Metin'i (Genco Özak) bulan Korkmaz ise yeniden baba olmayı öğrenmek zorunda kalacaktır.

Yapımını O3 Medya ve Same Film’in, yapımcılığını Saner Ayar ile Ömer Durak’ın üstlendiği, genel hikaye ve senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın ile Emre Aybek’in oturduğu ‘Tetikçinin Oğlu, çok yakında FOX’ta.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin