The Bold Type'dan ilk fragman çıktı!

Freeform'un ismi öncelikle "Issues" olarak lanse edilen ancak sonrasında "The Bold Type" olarak değiştirilen yeni dizisinden ilk fragman görücüye çıktı!

Volkan Küçükel
20 Nisan 2017 - 15:17
Gündem

Freeform'un ismi öncelikle "Issues" olarak lanse edilen ancak sonrasında "The Bold Type" olarak değiştirilen yeni dizisinden ilk fragman görücüye çıktı!

"THE BOLD TYPE" KONUSU

Sarah Watson'ın (Parenthood) yaratıcısı olduğu ve Cosmopolitan dergisinin yazı işleri müdürü Joanna Coles'un yaşamından esinlenerek senaryosu kaleme alınan The Bold Type; New York'u fethetmek için birlikte yola çıkan, kariyerlerinin peşinde koşan üç kadının hikayesi üzerine odaklanıyor.

Scarlet Dergisi'nde çalışan üç kadın hırs ve tutkularını dengeleme, hayatın gerçeklerini yürütebilme ve aşkı bulma konularında çeşitli yollardan geçecek. Birlikte cinselliklerini, kimliklerini, aşkı ve modayı keşfedecekler.

17-04/20/the-bold-type.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda Katie Stevens (Faking It), Aisha Dee (Chasing Life), Meghann Fahy (One Life to Live), Sam Page (Mad Men), Matt Ward (Remedy) ve Scarlet Magazine sorumlu yayın müdürü Jacqueline karakteriyle Melora Hardin gibi isimler rol alıyor.

Montreal, Kanada'da prodüksiyonuna başlanan dizinin yapımcı kadrosunda Sarah Watson ile birlikte Joanna Coles, Victor Nelli Jr., David Bernad (Superstore), Holly Whidden, Matt McGuinness ve Ruben Fleischer (Superstore, Zombieland) yer alıyor.

THE BOLD TYPE 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Universal Television ve The District ortak yapımcılığında hazırlanan dizi, 11 Temmuz Salı akşamı iki saatlik özel prömiyer yayınıyla Freeform ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

"The Bold Type" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin