The Chi 2. sezon onayını aldı!

Showtime'ın The Chi dizisine 2. sezon onayı çıktı.

Volkan Küçükel
30 Ocak 2018 - 23:02
Gündem

Amerikan premium kablolu kanallarından Showtime'ın "The Chi" dizisine resmi 2. sezon onayı çıktı!

THE CHI İLE YOLA DEVAM!

Lena Waithe'nin (Master of None) yaratıcı/yürütücü yapımcısı olduğu The Chi'nin 2. sezonu için showrunner/yürütücü yapımcı pozisyonu için Ayanna Floyd Davis (Empire, Hannibal) ile anlaşıldı.

18-01/31/the-chi-showtime.png

Fox 21 Television Studios yapımcılığındaki dizinin yeni sezon çekimlerine sene sonlarına doğru Chicago'da başlanacak.

THE CHI REYTİNGLERİ

Dizinin 07 Ocak'taki prömiyeri Showtime'a Billions'ın 2016'daki prömiyerinin ardından en iyi rakamları getirmişti.

Tüm platformlar göz önüne alındığında haftalık dört milyon izleyiciyi kendine çeken dizi, son bölümüyle prömiyer bölümünden yüzde 41 fazla izlenerek üstün bir reyting performansı sergilemişti..

Hikayesi Chicago'nun güney bölgesinde yaşayan birbiriyle ilişkili bir grubun yaşadıklarına odaklanan The Chi'nin oyuncu kadrosunda Jason Mitchell (Mudbound, Straight Outta Compton), Jacob Latimore (Sleight), Ntare Guma Mbaho Mwine (Queen of Katwe), Alex Hibbert (Moonlight), Yolonda Ross (Treme, The Get Down), Armando Riesco (Bull) ve Tiffany Boone (The Following) gibi isimler yer alıyor.

18-01/31/the-chi-dizisi.jpg

Waithe ve Common ile birlikte Elwood Reid (The Bridge, Hawaii Five-O), Aaron Kaplan (Santa Clarita Diet, Divorce), pilot bölüm yönetmenliğini de üstlenen Rick Famuyiwa (Dope), Derek Dudley ve Shelby Stone dizinin yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Showtime Networks Programlama Başkanı Gary Levine yeni sezon onayı hakkında şu ifadeleri kullandı:

"İzleyicilerden ve eleştirmenlerden birbirine benzer olarak The Chi'ye verilen tepkinin en başından beri coşkulu olması diziyi yenileme kararımızın kolay olmasını sağladı. Lena'nın yarattığı nüanslı dünyayı ve enerjik, heyecan verici karakterleri seviyoruz. Onun The Chi için olan vizyonu açık bir biçimde etki uyandırdı. Sevdiği memleketini anlatmak için etkili, kişisel ve yankı yapan daha pek çok öyküsünün olduğunu biliyoruz."

İlk sezonu devam etmekte olan The Chi, 11 Şubat'ta sezonun beşinci bölümü "Today Was a Good Day" ile kaldığı yerden devam edecek.

"The Chi" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin