The Crazy Ones'ta sürpriz buluşma!

Dzinin ilerleyen bölümlerinde izleyenleri yeni bir sürpriz bekliyor.

resim yok
24 Ocak 2014 - 16:31
Magazin

Two and a Half Men, How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, Mike & Molly ve 2 Broke Girls gibi izleyici rekorları kıran sevilen komedi dizilerinin adresi CBS, bu sezon da güçlü komedi dizilerini ekrana sürdü.

Bunlardan birisi de güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken The Crazy Ones.

 

BİR BAŞKA REKLAM DÜNYASI!

Oscar ödüllü tecrübeli aktör Robin Williams'ı televizyon ekranlarına döndüren The Crazy Ones'ta kahramanlarımızı reklam dünyasın altını üstüne getirirken izliyoruz.

 

YENİ SÜRPRİZ!

Dizinin ilerleyen bölümlerinde ise izleyenleri yeni bir sürpriz bekliyor.

 

SENELER SONRA YENİDEN...

1978-1982 seneleri arasında ekranlara gelen ve Happy Days'in spinoff'u olarak bilinen Mork & Mindy dizisinin başrol oyuncuları Robin Williams ile Pam Dawber ikilisi The Crazy Ones'ta yeniden bir araya geliyor!

 

NE ZAMAN?

TV Guide'ın haberine göre, ikilinin yeniden bir araya gelecekleri bölüm bahar aylarında CBS ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Peki Dawber nasıl bir karakterle hikayeye dahil olacak?

 

KARAKTERİ

Dawber'ı ilgili bölümde Lily isminde bir gezi anıları yazarı olarak göreceğiz. Lily, son kitabının imza gününde Simon (Williams) ile tanışacak.[reklam]

Simon, maceracı ve özgür ruhlu Lily'e ilk gördüğü anda aşık olacak!

NCIS dizisinden tanıdığımız aktör Mark Harmon ile evli olan ve bu evlilikten iki çocuğu bulunan 63 yaşındaki aktris televizyon dünyasında son kez Don't Look Behind You isimli televizyon filminde izleyenlerin karşısına çıkmıştı.

Bu diziyle birlikte kendisi de uzun bir aranın ardından dizi setlerinin havasını yeniden soluayacak.

 

EKRAN MACERASI BAŞARIYLA SÜRÜYOR

Robin Williams dışında Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Hamish Linklater ve Amanda Setton gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran The Crazy Ones, Perşembe akşamları CBS ekranlarına gelmeye devam ediyor.

Dizi, şimdiye kadar ekranlara gelen bölümleriyle izlenme oranlarında bölüm başına 9.34 milyon izleyici sayısı ortalamasını yakalamış durumda.

 


 

BILL COSBY EKRANLARA GERİ DÖNÜŞ HAZIRLIĞINDA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin