The Flash 5. sezon onayını aldı!

The CW kanalının popüler süper kahraman dizisi The Flash için 5. sezon onayı geldi. The Flash 5. sezon ne zaman başlayacak? Kaç bölümden oluşacak?

Volkan Küçükel
03 Nisan 2018 - 00:00
Gündem

Geçtiğimiz aylarda alınan kararla dizi yayınladığı günleri 2018-19 yayın sezonundan itibaren geçerli olmak üzere Pazartesi'den Cuma yerine Pazar'dan Cuma'ya uzatan The CW kanalında yaşanan bu gelişme biz dizi severler için daha fazla dizi demekken, diğer yandan DC'nin süper kahraman dizileri için bolca yer sağlıyor.

THE FLASH YENİ SEZONDA DA EKRANLARDA OLACAK!

Bu doğrultuda kanalın en popüler süper kahraman dizileri arasında yer alan The Flash'a resmi 5. sezon onayı çıktı.

18-04/03/the-flash-sezon-5.jpg

İlk dört sezonu 23 bölümden oluşan dizinin yeni sezon bölüm sayısı hakkında şimdilik bir açıklama yapılmadı. Yeni sezon bölümlerinin önümüzdeki sonbahar döneminden itibaren izleyicilerle buluşmaya başlaması bekleniyor.

THE FLASH DA DALYA DİYECEK!

Yeni sezon onayının gelmesi The Flash'ın toplamda 100 bölümü devireceği anlamına da geliyor.

THE FLASH REYTİNGLERİ

İzlenme oranları ile kanal yönetiminin yüzünün güldüren The Flash'ın yeni sezon onayı alması pek şaşırtıcı olmasa gerek! Dizi, elde ettiği reytinglerle 2017/18 sezonunda kanalın mevcut dizileri içinde bir numarada yer alıyor.

Dördüncü sezonu devam eden dizinin geçmiş sezonlarında elde ettiği izlenme oranları ortalamasını hatırlayacak olursak:

1. sezon: 18.49 yetişkin yaş kategorisinde 1.4 reyting oranı ve 3.84 milyon izleyici.
2. sezon: 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.4 reyting oranı ve 3.53 milyon izleyici.
3. sezon: 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.1. reyting oranı ve 2.85 milyon izleyici.

18-04/03/the-flash-dizisi-onay.jpg

Dizi, devam etmekte olan dördüncü sezonunda şimdiye kadar yayınlanan bölümler göz önüne alındığında izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.9 reyting oranı ve 2.36 milyon izleyici ortalamaları ile yola devam ediyor.

Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin ve Keiynan Lonsdale gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran The Flash, Salı akşamları The CW ekranlarına gelmeye devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin