The Haunting of Hill House 2. sezon onayını aldı!

Netflix'in son dönemde en çok konuşulan dizilerinden biri olan korku türündeki The Haunting of Hill House için resmi 2. sezon onayı çıktı.

2018 senesinin en iyi dizileri arasında gösterebileceğimiz Netflix'in korku dizisi "The Haunting of Hill House" resmi 2. sezon onayını aldı.

THE HAUNTING OF HILL HOUSE YENİ BİR HİKAYEYLE DEVAM EDECEK!

Henry James'in "Turn of the Screw" romanından uyarlanacak olan yeni sezonun ismi "The Haunting of Bly Manor" olacak.

İlk sezonki gibi Mike Flanagan, dizinin senarist ve yönetmeni olarak künyede yer alacak.

19-03/05/thohh-2-sezon.jpg

THE HAUNTING OF HILL HOUSE 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı şimdilik netleşmedi. Ancak 2020 senesi içinde herhangi bir tarihte karşımızda olacağını söyleyebiliriz.

Shirley Jackson'ın 1959 senesinde yayımlanan aynı isimdeki klasikleşmiş romanının yeni bir uyarlaması özelliğinde olan The Haunting of Hill House'un ilk sezon hikayesi; seksen yıllık eski büyük bir konakta yaşayanların ürkütücü ve gizemli hikayesine odaklanırken, hikayenin kahramanları Crane ailesinin mitolojisini genişletiyor.

19-03/05/korku-dizileri.jpg

Dizinin ilk sezon hikayesinde Carla Gugino, Timothy Hutton, Michael Huisman, Oliver Jackson-Cohen, Elizabeth Reaser, Kate Siegel, Henry Thomas, McKenna Grace, Paxton Singleton, Julian Hilliard ve Violet McGraw gibi isimleri izledik.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin