The Originals 5. sezon onayını aldı

The CW, Mikaelson ailesinin New Orleans'taki kalış süresini uzattı ve The Originals dizisine resmi beşinci sezon onayını verdi.

Volkan Küçükel
26 Haziran 2017 - 10:01
İptal - Onay

Amerikan ulusal kanallarından The CW, Mikaelson ailesinin New Orleans'taki kalış süresini uzattı ve The Originals dizisine resmi beşinci sezon onayını verdi.

THE ORIGINALS 5. SEZONDA DEĞİŞİKLİKLER

Daha önceden de duyurulduğu üzere Michael Narducci gelecek sezon showrunner'lık görevini yürütmeyecek.

Bu ismin yerine The Vampire Diaries'ın eski showrunner'ı ve dizinin yaratıcısı Julie Plec dizi sorumlusu olarak dümenin başına geçecek. Leslie Morgenstern (TVD) ise yürütücü yapımcı olarak kadroda bulunacak.

17-06/26/the-originals-dizisi.jpg

Hikayesi New Orleans'ta yaşayan Klaus Mikaelson ve ailesine odaklanan dizinin oyuncu kadrosunda Joseph Morgan, Daniel Gillies, Phoebe Tonkin, Charles Michael Davis, Yusuf Gatewood ve Riley Voelkel gibi isimler yer alıyor.

My So-Called Company, Alloy Entertainment, Warner Bros. Television ve CBS Television Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizi, 17 Mart'ta başladığı dördüncü sezonunu 23 Haziran'da ekranlara gelen sezonun 13. bölümü "The Feast of All Sinners" ile noktaladı.

THE ORIGINALS REYTİNGLERİ

The Originals, geride bıraktığımız dördüncü sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.32 reyting oranı ve 0.948 milyon izleyici ortalamalarını elde etti.

"The Originals" 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin