The Outsider 1. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Stephen King romanından uyarlama gizem-korku türündeki The Outsider dizisinin yeni bölümünde neler olacak? The Outsider 1. sezon 4. bölüm konusu ve fragmanı...

Gizem ve korku öğelerini harmanlayan HBO dizisi "The Outsider" geçtiğimiz hafta "Dark Uncle" isimli sezonun üçüncü bölümüyle ekranlardaydı.

THE OUTSIDER 1. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Korku ustası Stephen King'in aynı isimdeki romanının ekranlara uyarlanmasıyla ortaya çıkan dizinin yayınlanan son bölümünde; Ralph mecburi izinde olmasına rağmen cinayet gecesini çevreleyen kafa karıştırıcı koşulları incelemeye devam eder. İlerleme eksikliğinden dolayı sinirli durumdaki Ralph ve Georgia Araştırma Bürosu dedektifi Yunis Sablo, alışılmışın dışındaki özel dedektif Holly Gibney'i getirmeyi öneren Alec ve Howie ile görüşürler. Jack önemli kanıtların ve gizemli bir maddenin bulunduğu uzak bir ahırda tüyler ürpertici bir deneyim yaşar. Glory ise Jessa'nın gideerek endişe verici hal almaya başlayan kabuslarıyla ilgilenir.

20-01/26/the-outsider-1x03-foto1.jpg

THE OUTSIDER 1. SEZON 3. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Andrew Bernstein'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun üçüncü bölümü izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.19 reyting oranı ve 0.86 milyon izleyici rakamlarıyla çift bölümlük açılış haftasına kıyasla daha iyi bir ekran performansı ortaya koydu.

The Outsider'ın ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

THE OUTSIDER 1. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

Richard Price'ın senaryosunu kaleme alıp, Andrew Bernstein'in (Jack Ryan, Ozark) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümü "Que Viene el Coco" 26 Ocak 2020 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

The Outsider, Türkiye'de her Pazartesi 22:00'de beIN SERIES SCI-FI'dan izlenebilir.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-01/26/the-outsider.jpg

THE OUTSIDER 1. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Holly (Cynthia Erivo), Maitland ailesinin son aile tatilinin izini sürüp geri gitmeye çalışırken; esrarengiz şekilde benzer bir olayla olası bir bağlantı kurar ve yerel eski dedektif Andy Katcavage'den (Derek Cecil) değerli bilgiler elde eder.

Bu arada Jack'in (Marc Menchaca) davranışları gittikçe dengesizleşmeye başlar.

"The Outsider" (HBO) 1. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin