The Outsider 1. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Stephen King romanından uyarlanan gizem-korku türündeki yeni dizi The Outsider'ın üçüncü bölümünde neler olacak?

Gizem ve korku öğelerini harmanlayan HBO'nun yeni dizisi "The Outsider" geçtiğimiz hafta "Fish in a Barrel" ve "Roanoke" isimlerindeki çift bölümle açılışını yaptı.

THE OUTSIDER EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI!

Korku ustası Stephen King'in aynı isimdeki romanının ekranlara uyarlanmasıyla ortaya çıkan dizinin hikayesi; her şeyin görünüşte apaçık ortada olduğu genç bir erkek çocuğunun dehşet verici cinayetiyle ilgili bir soruşturmaya odaklanıyor. Deneyimli bir polis ve alışılmışın dışındaki bir dedektifin yolları bu davada kesişirken vakanın içine doğaüstü güçlerin dahil olmasıyla beraber ikili şimdiye kadar gerçek olduğuna inandıkları her şeyi sorgulamaya başlarlar.

20-01/20/the-outsider-1x03-foto.jpg

THE OUTSIDER 1. SEZON 1 & 2. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Jason Bateman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu çift bölümle açılış yapan dizinin reytingleri şöyle: 18-49 yetişkin yaş kategorisi baz alındığında birinci bölüm 0.18 reyting oranı ve 0.72 milyon izleyici; ikinci bölüm ise 0.15 reyting oranı ve 0.60 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

THE OUTSIDER 1. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi, Richard Price'ın senaryosunu kaleme alıp, Andrew Bernstein'in (Jack Ryan, Ozark) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun üçüncü bölümü "Dark Uncle" ile 19 Ocak 2020 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-01/20/the-outsider-hbo.jpg

THE OUTSIDER 1. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

Ralph (Ben Mendelsohn) zorunlu izinde olmasına rağmen cinayet gecesini çevreleyen kafa karıştırıcı koşulları incelemeye devam eder.

İlerleme eksikliğinden dolayı sinirli durumdaki Ralph ve Georgia Araştırma Bürosu dedektifi Yunis Sablo (Yul Vazquez), alışılmışın dışındaki özel dedektif Holly Gibney'i (Cynthia Erivo) getirmeyi öneren Alec (Jeremy Bobb) ve Howie (Bill Camp) ile tanışırlar.

Jack (Marc Menchaca), önemli kanıtların ve gizemli bir maddenin bulunduğu uzak bir ahırda tüyler ürpertici bir deneyim yaşamıştır. Glory (Julianne Nicholson) ise Jessa'nın (Scarlett Juniper Blum) gittikçe endişe verici hal almaya başlayan kabuslarıyla ilgilenir.

"The Outsider" (HBO) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin