The Outsider dizisi korkutacak! HBO'nun yeni korku dizisi başlıyor!

Stephen King'in aynı isimdeki romanından uyarlanan The Outsider 12 Ocak 2020 Pazar akşamı HBO'da başlıyor. The Outsider konusu, fragmanı, oyuncuları ve fotoğrafları...

Stephen King ve korku severlerin bir süredir merakla beklediği "The Outsider" dizisi 12 Ocak 2020 Pazar akşamı HBO ekranlarında çift bölümle açılışını yapıyor.

THE OUTSIDER EKRAN SERÜVENİNE BAŞLIYOR!

Korku ustası Stephen King'in aynı isimdeki romanının Richard Price (The Night Of, The Deuce) tarafından ekranlara uyarlanmasıyla ortaya çıkan dizinin başrolünde Ben Mendelsohn (Bloodline, Ready Player One) yer alırken; Mendelsohn aynı zamanda ilk iki bölümün yönetmenliğini üstlenen Jason Bateman (Ozark, Game Night) ile birlikte yapımcı künyesinde yer alıyor.

20-01/13/the-outsider-foto1.jpg

"THE OUTSIDER" KONUSU

Peki, The Outsider'da izleyiciyi nasıl bir korku hikayesi bekliyor?

The Outsider'ın hikayesi; her şeyin görünüşte apaçık ortada olduğu genç bir erkek çocuğunun dehşet verici cinayetiyle ilgili bir soruşturmaya odaklanıyor. Deneyimli bir polis ve alışılmışın dışındaki bir dedektifin yolları bu davada kesişirken vakanın içine doğaüstü güçlerin dahil olmasıyla beraber ikili şimdiye kadar gerçek olduğuna inandıkları her şeyi sorgulamaya başlarlar.

AÇILIŞ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Dizi, "Fish in a Barrel" ve "Roanoke" isimlerindeki çift bölümle açılışını yapacak.

Açılış bölümünde, Georgia'da ormanlık bir alanda 11 yaşındaki küçük bir çocuğun cesedinin bulunması dedektif Ralph Anderson'un (Ben Mendelsohn) bu korkunç cinayete ilişkin soruşturma başlatmasına neden olur. Görgü tanıkları ve fiziksel kanıtlar cinayeti işleyen kişi olarak yerel öğretmen ve beyzbol koçu Terry Maitland'ı (Jason Bateman) işaret etmektedir.

Ralph halka açık bir şekilde tutuklama gerçekleştirirken Terry'nin suçunu gizleme konusundaki kayıtsızlığı yüzünden şaşkındır. Terry'nin karısı Glory'nin (Julianne Nicholson) avukat Howie Salomon'ı (Bill Camp) çağırmasının ardından Terry sorgulamasında güçlü bir mazaret üretir. Bu sırada Howie, hikayenin Terry tarafına bakması için özel araştırmacı Alec Pelley'i (Jeremy Bobb) davet eder.

20-01/13/the-outsider-dizisi-poster-1578870269.jpg

THE OUTSIDER KADRO BİLGİLERİ

Dizinin oyuncu kadrosunda Ben Mendelsohn'a (Dedektif Ralph Anderson) Cynthia Erivo (Holly Gibney), Jason Bateman (Terry Maitland), Bill Camp (Howie Gold), Mare Winningham (Jeannie Anderson), Paddy Considine (Claude Bolton), Julianne Nicholson (Glory Maitland), Yul Vazquez (Yunis Sablo), Jeremy Bobb (Alec Pelley), Marc Menchaca (Jack Hoskins), Frank Deal (Fred Peterson), Dayna Beilenson (Mildred Patterson) gibi isimler eşlik ediyor.

Bateman'ın Aggregate Films'i (Ozark), Temple Hill Entertainment ve MRC (House of Cards, Counterpart) ortak yapımcılığında hazırlanan The Outsider'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise Marty Bowen, Richard Price, Jack Bender (Lost), Dennis Lehane ve Michael Costigan'dan oluşuyor.

Ülkemizde ABD'den 24 saat sonra her Pazartesi akşamı 22.00'de beIN Series Sci-Fi'da izlenebilecek The Outsider'ın ilk sezonu 10 bölüm sürecek.

"THE OUTSIDER" TANITIM KARELERİ

20-01/13/the-outsider-foto2.jpg

20-01/13/the-outsider-foto3.jpg

20-01/13/the-outsider-foto4.jpg

"The Outsider" (HBO) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin