Doğduğun Ev Kaderindir'in yeni oyuncusu Ali Oğuz Şenol oldu!

Yeni dizi Doğduğun Ev Kaderindir'e yeni oyunu transferi yapıldı.

Merve Mutlu
13 Ocak 2020 - 09:32
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı ve tv8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. 

20-01/13/dogdugun-ev-kaderindr.jpg

Oyuncu kadrosunda Engin Hepileri, Nurşim Demir, Fatih Koyunoğlu, Senan KAra, Nail Kırmızıgül, Zuhal Gencer ve daha nice ismin yer aldığı dizi ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. Çağrı Bayrak'ın yönettiği dizi Çarşamba akşamlarının yeni hikayesi olarak izleyicilerle buluşuyor.  Oldukça hızlı ilerleyen hikayeye ise yeni bir isim katılıyor!

Ali Oğuz Şenol Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde!

20-01/13/ali-oguz-senol.png

Mehdi ile Zeynep'in hikayesinin anlatılacağı dizinin kadrosuna son olarak katılan isim Ali Oğuz Şenol oldu. Şenol dizide Faruk'un arkadaşı Tolga karakterini canlandıracak. 

Ali Oğuz Şenol kimdir?

20-01/13/ali-oguz-senol.jpg

8 Haziran 1984 İstanbul doğumludur. Mavi gözleri ile dikkat çeken yakışıklı oyuncunun kadın hayranları oldukça fazladır. Kendisi gibi oyuncu olan Kübra Şenol ile evlidir. Çınarın Gölgesinde, Farklı Desenler, Kavak Yelleri ve Adını Sen Koy dizilerinde yer almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin