Yeni Bölüm haberleri

Gelin dizisinin 6. Bölümünde bu hafta neler yaşanacak?
Gelin dizisinin 6. Bölümünde bu hafta neler yaşanacak? Kanal 7’nin iddialı dizisi “Gelin”, 16 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek altıncı bölümüyle yine keyifle izlenecek. Gelin dizisi ne anlatıyor? Gelin dizisinde kimler oynuyor? Gelin hangi kanalda, hangi günler yayınlanıyor.

16 Mart 2024 11:31

Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisinin oyuncuları ve ekibi iftarda buluştu!
Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisinin oyuncuları ve ekibi iftarda buluştu! Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu dizisi ekibi özel bir iftar yemeğinde bir araya geldi. Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu ne anlatıyor? Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu ilk bölümde neler olacak? Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu hangi kanalda? Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu hangi günler yayınlanacak.

13 Mart 2024 15:59

Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu ilk bölümüyle ekrana gelecek
Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu ilk bölümüyle ekrana gelecek Rüzgar Aksoy, Cem Kurtoğlu, Duygu Gürcan, Hakan Örge ve Tuğba Melis Türk'ün yer aldığı Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu bugün ekran yolculuğuna başlıyor. Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu ne anlatıyor? Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu ilk bölümde neler olacak? Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu hangi kanalda? Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu hangi günler yayınlanacak?.

11 Mart 2024 10:52

Gelin dizisinin 5. Bölümünde bu hafta neler yaşanacak?
Gelin dizisinin 5. Bölümünde bu hafta neler yaşanacak? Kanal 7’de ekrana gelen ve çarpıcı hikayesinin yanı sıra güçlü oyuncu kadrosuyla da çok sevilen dizi “Gelin”, 10 Mart Pazar akşamı saat 20.30’da beşinci bölümüyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Gelin dizisi ne anlatıyor? Gelin dizisinde kimler oynuyor? Gelin hangi kanalda, hangi günler yayınlanıyor?.

09 Mart 2024 10:36

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Show Ana Haber’in açılışını Demet Evgar yaptı!
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Show Ana Haber’in açılışını Demet Evgar yaptı! UN Women’ın bu seneki Dünya Kadınlar Günü temasını çarpıcı bir sunumla ekranlara taşıyan Evgar, Show Ana Haber bülteninin açılışını yaptı..

08 Mart 2024 20:39

‘Güldür Güldür Show’a en iyi komedi dizisi ödülü!
‘Güldür Güldür Show’a en iyi komedi dizisi ödülü! Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ün 11 yıldır sürdürdüğü başarısı ödüllendirilmeye devam ediyor..

08 Mart 2024 15:03

Gelin 4. Bölümüyle yine herkesi ekran başına kilitleyecek!
Gelin 4. Bölümüyle yine herkesi ekran başına kilitleyecek! Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yayınlandığı üç bölümden beri çok sevilen Kanal 7’nin başarılı dizisi “Gelin”, 3 Mart Pazar akşamı saat 20.30’da dördüncü bölümüyle yine herkesi ekran başına kilitleyecek. Gelin dizisi ne anlatıyor? Gelin dizisinde kimler oynuyor? Gelin hangi kanalda, hangi günler yayınlanıyor?.

02 Mart 2024 10:58

TLC'de Mart ayı da
TLC'de Mart ayı da "Her Gün Film Günü" TLC, Mart ayında da filmseverlerin adresi olmaya devam ediyor. Film izlemek isteyenler TLC'de hafta içi her gün 19.30’da mutlaka izleyecek iyi bir film bulacak. Mart ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri ve gelmiş geçmiş en muhteşem seriler TLC’de izleyicilerle buluşacak..

01 Mart 2024 11:22

Mehmed: Fetihler Sultanı” kanalı Youtube’da iki günde 100 bin aboneye ulaştı!
Mehmed: Fetihler Sultanı” kanalı Youtube’da iki günde 100 bin aboneye ulaştı! Dizinin ilk bölümü YouTube’da yayınlandığı andan itibaren 2 gün geçmeden 2 Milyon görüntülenmeyi başardı. Peki Mehmed: Fetihler Sultanı 1. bölümde neler yaşandı? Mehmed: Fetihler Sultanı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 2. bölümde neler olacak? Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi oyuncuları kimlerdir? Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi konusu nedir? Mehmed: Fetihler Sultanı Sultan Mehmed kimdir? Serkan Çayoğlu kimdir? Mehmed: Fetihler Sultanı Kostantinos kimdir? Seçkin Özdemir kimdir? Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi Sultan Murad kimdir? Teoman Kumbaracaıbaşı kimdir? Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi Mara Hatun kimdir? Tuba Ünsal kimdir? Mehmed: Fetihler Sultanı reytinglerde kaçıncı oldu?.

29 Şubat 2024 16:03

"The Daughter of God: Dalma Maradona" BluTV yayınlanıyor Diego Maradona'nın "The Daughter of God: Dalma Maradona" isimli belgeseli, kızının gözünden usta ismi anlatıyor. Belgesel, 29 Şubat itibarıyla discovery+ ayrıcalığıyla BluTV'de seyirciyle buluşuyor..

29 Şubat 2024 14:35

"Efsane Yılanlar Özel" National Geographic WILD ekranlarında! İzleyicileri 3 efsanevi yılan türünün dünyasına götürecek olan "Efsane Yılanlar Özel" 2 Mart Cumartesi günü saat 20.00’da National Geographic WILD ekranlarında başlıyor..

29 Şubat 2024 10:26

MUBI Mart ayı seçkisini yayınladı
MUBI Mart ayı seçkisini yayınladı MUBI'nin Mart ayında seyirciyle buluşturacağı seçkisi açıklandı..

28 Şubat 2024 13:59

TRT 1’in yeni dizisi “Mehmed: Fetihler Sultanı”na görkemli gala!
TRT 1’in yeni dizisi “Mehmed: Fetihler Sultanı”na görkemli gala! TRT 1 ekranlarında bu sezonun en çok merak edilen, Osmanlı tarihinin en ihtişamlı hükümdarlarından Fatih Sultan Mehmed’in hayatına ışık tutacak olan “Mehmed: Fetihler Sultanı” ilk bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Tüm dünyaca beklenen, tanıtımları uluslararası boyutta izleyicilerin yoğun ilgisini çeken dev prodüksiyonlu dizinin ilk bölüm izlemesi TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı’nın ev sahipliğinde gerçekleşti..

28 Şubat 2024 11:51

Küçük dahi İbn-i Sina’ya ödül!
Küçük dahi İbn-i Sina’ya ödül! Küçük Dahi İbn-i Sina dizi, film ve sanat dünyasının ödüllendirildiği ‘İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nde “En İyi Dijital Platform Dizisi Ödülü”nü aldı..

27 Şubat 2024 12:19

Gelin dizisi 3. bölümüyle yine soluksuz izlenecek!
Gelin dizisi 3. bölümüyle yine soluksuz izlenecek! Sürükleyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla ekranlara yeni bir soluk getiren Kanal 7’nin sevilen dizisi “Gelin”, 25 Şubat Pazar akşamı saat 20.30’da 3. bölümüyle yine soluksuz izlenecek. Gelin dizisi ne anlatıyor? Gelin dizisinde kimler oynuyor? Gelin hangi kanalda, hangi günler yayınlanıyor?.

24 Şubat 2024 10:48

Pelin Çift ile Gündem Ötesi “Mehmed: Fetihler Sultanı” özel bölümüyle canlı yayınla TRT 1’de'
Pelin Çift ile Gündem Ötesi “Mehmed: Fetihler Sultanı” özel bölümüyle canlı yayınla TRT 1’de' Pelin Çift ile Gündem Ötesi programı, TRT 1’in merakla beklenen yeni dizisi “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisinin setinden gerçekleştirilecek özel bir yayınla ekranlara geliyor..

23 Şubat 2024 10:00

"Gelin" ekranda fırtına etkisi yaratmaya başladı! Kanal 7’de ekrana gelen ilk bölümüyle şimdiden büyük beğeni toplayan, sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Gelin”, 18 Şubat Pazar akşamı saat 20.30’da 2. bölümüyle ekranlarda olacak. Gelin dizisi ne anlatıyor? Gelin dizisinde kimler oynuyor? Gelin hangi kanalda, hangi günler yayınlanıyor?.

17 Şubat 2024 12:14

Savaş meydanlarına damga vuran “Yenilmez Savaşçılar” TRT Belgesel’de!
Savaş meydanlarına damga vuran “Yenilmez Savaşçılar” TRT Belgesel’de! Tarihe damga vurmuş savaşçıların sadece savaş meydanlarına değil aynı zamanda tarihe de nasıl damga vurduklarının gözler önüne serileceği, heyecan ve aksiyon dolu yeni belgesel serisi “Yenilmez Savaşçılar”, ilk bölümüyle yarın akşam saat 21.00’de TRT Belgesel ekranlarında..

17 Şubat 2024 11:12