İptal - Onay haberleri

Darmaduman bu akşam ekrana veda ediyor! Finalde neler olacak?
Darmaduman bu akşam ekrana veda ediyor! Finalde neler olacak? Reytingler de başarıyı yakalayamayan Darmaduman 9. bölümüyle ekrana veda ediyor. Darmaduman'ın finalinde neler olacak? Darmaduman dizisini için neden final kararı verildi? Darmaduman 9. bölümünde yaşanacak? Darmaduman'ın 8. bölümünde neler yaşandı? Darmaduman oyuncuları kimler? Mert Yazıcıoğlu kimdir? Hafsanur Sancaktutan? Aslıhan Malbora? Aytaç Şaşmaz?.

24 Aralık 2022 11:09

Camdaki Kız'da üzücü ayrılık! O isim diziye veda etti...
Camdaki Kız'da üzücü ayrılık! O isim diziye veda etti... Perşembe akşamları ekrana gelen Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın annesini canlandıran Feride karakteri diziden ayrılıyor... Peki Feride karakteri diziden neden ayrılıyor? Nur Sürer diziden neden ayrıldı? Feride karakteri ölüyor mu? Camdaki Kız final mi yapıyor? Camdaki Kız'ın konusu ne? Camdaki Kız uyarlama mı? Camdaki Kız oyuncuları kim? Nur Sürer'in yeni projesi ne? Nur Sürer kim?.

21 Aralık 2022 14:40

Seversin final bölümü ile ekrana geliyor!
Seversin final bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D'nin her pazartesi akşamı ekran gelen dizisi Seversin, ne zaman final yapacak?.

08 Ekim 2022 15:12

Deniz Baysal'ın yeni dizisi
Deniz Baysal'ın yeni dizisi "Hizmetçiler" geliyor! Ekranların sevilen isimleri Hizmetçiler dizisinin kadrosunda buluşuyor..

09 Ocak 2020 16:41

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi reyting kurbanı mı oldu?
Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi reyting kurbanı mı oldu? Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği, Show TV'nin sevilen dizisi Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi final mi yaptı? Detaylar haberimizde...

31 Ekim 2018 15:11

Yeni Dizi
Yeni Dizi "Keşke Hiç Büyümeseydik" oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu! İşte ilk bölümden kareler Show TV'nin yeni başlayacak dizisi "Keşke Hiç Büyümeseydik" iddialı kadrosuyla görücüye çıktı. Çekimleri tüm hızıyla devam eden dizi yakında Show TV ekranlarında yayında olacak. İşte dizinin oyuncu kadrosu ve konusu...

10 Ağustos 2018 17:14

4N1K dizisi ne zaman başlıyor? Hangi kanalda yayınlanacak? 4N1K konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu mu?
4N1K dizisi ne zaman başlıyor? Hangi kanalda yayınlanacak? 4N1K konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu mu? Büşra Yılmaz'ın kitabından uyarlanacak 4N1K dizisi ne zaman başlıyor? Fabrika Yapım'ın kitabı diziye uyarlama kararı aldığı 4N1K konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu mu?.

26 Haziran 2018 11:36

Mehmed Bir Cihan Fatihi'nde şok final! Dizi bitiyor mu?
Mehmed Bir Cihan Fatihi'nde şok final! Dizi bitiyor mu? Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile kendisinden söz ettiren Mehmed Bir Cihan Fatihi için final çanları çalıyor mu? Reytinglerde iddia ettikleri başarıyı yakalayamayan dizinin biteceğine dair söylentiler baş göstermeye başladı!.

18 Nisan 2018 11:59

Türkiye'nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosu ve konusu
Türkiye'nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosu ve konusu BluTV ekranlarında gösterime girecek ülkemizin ilk vampir dizisi olan Yaşamayanlar'ın yayın tarihi, konusu, oyuncuları ve hakkında merak edilen her şey haberimizde....

28 Mart 2018 17:36

Nefes Nefese dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?
Nefes Nefese dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? Yönetmenliğini Uğur Yücel'in yaptığı Star'da yayınlanacak olan Nefes Nefese dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var, dizi ne zaman başlayacak?.

27 Mart 2018 16:00

İçimizdeki Yangın hangi kanalda yayınlanacak konusu ne olacak?
İçimizdeki Yangın hangi kanalda yayınlanacak konusu ne olacak? Yapımcılığını Limon Film'in üstleneceği açıklanan İçimizdeki Yangın dizisi için hazırlıklara başlandı. Dizi ne zaman yayınlanacak konusu ne olacak?.

26 Mart 2018 14:36

Gülizar dizisi final yapıyor!
Gülizar dizisi final yapıyor! Gişe rekorları kıran filmlere imza atan ünlü yönetmen Çağan Irmak'ın dizi projesi olan Gülizar final yapma kararı aldı..

23 Mart 2018 23:35

Fi televizyon ekranlarında! Fi hangi kanalda yayınlanacak?
Fi televizyon ekranlarında! Fi hangi kanalda yayınlanacak? Puhutv'nin ilgiyle izlenen dizisi Fi, önümüzdeki günlerde televizyon ekranlarında da yayınlanmaya başlayacak. Fi hangi kanalda yayınlanacak? Fi fragmanı yayınlandı mı?.

20 Mart 2018 12:00

Çağatay Ulusoy'lu ilk Türk Netflix dizisi Koruyucu ne zaman başlıyor?
Çağatay Ulusoy'lu ilk Türk Netflix dizisi Koruyucu ne zaman başlıyor? Netflix'in ilk Türk dizisi olarak düşünülen Koruyucu'nun çekimlerine başlandı. Başrolünde Çağatay Ulusoy'un oynayacağı dizinin oyuncuları belli oldu. İzleyicilerin merakla beklediği dizi ne zaman başlıyor, detaylar haberimizde....

19 Mart 2018 18:18

Şevkat Yerimdar sezon finali yapacak!
Şevkat Yerimdar sezon finali yapacak! Geçtiğimiz Mayıs ayında yayın hayatına başlayan Şevkat Yerimdar'ın final yapacağı ile ilgili söylentiler bir süredir izleyicilerin meraklanmasına sebep oluyor. Dizinin sezon finali ile ilgili güncel bilgiler haberimizde....

19 Mart 2018 15:37

Batman'ın düşmanı Harley Quinn televizyon serisi olacak!
Batman'ın düşmanı Harley Quinn televizyon serisi olacak! Suicide Squad: Gerçek Kötüler 2016 yılında yeniden uyarlanarak aynı isimle film severler ile buluşmuştu. Büyük bir kitlenin hayran kaldığı Batman'ın düşmanı Harley Quinn televizyon serisi olacak..

21 Kasım 2017 17:00

You’re the Worst 5. ve final sezonu onayını aldı!
You’re the Worst 5. ve final sezonu onayını aldı! Komedi dizisi You're the Worst bir sezon daha bizlerle olacak..

15 Kasım 2017 22:54

Difficult People dizisi iptal edildi!
Difficult People dizisi iptal edildi! Üç sezonu deviren Hulu dizisi Difficult People'ın 4. sezonu olmayacak!.

15 Kasım 2017 18:00