Fi televizyon ekranlarında! Fi hangi kanalda yayınlanacak?

Puhutv'nin ilgiyle izlenen dizisi Fi, önümüzdeki günlerde televizyon ekranlarında da yayınlanmaya başlayacak. Fi hangi kanalda yayınlanacak? Fi fragmanı yayınlandı mı?

Nurşah
20 Mart 2018 - 12:00
İptal - Onay

Ay Yapım'ın yapımcılığını yaptığı dizi, geçtiğimiz senenin en çok izlenen ve konuşulan internet dizisi olmuştu. İnternet üzerinden online olarak PuhuTv ekranlarında yayına gelen Fi televizyonda ilk defa yayınlanmaya başlayacak. Fi dizisini hangi kanal yayınlayacak? Fi dizisinin konusu ne? Detaylar haberimizde...

18-03/20/fi.jpg

Fi hangi kanalda yayınlanacak?

Azra Kohen'in Fi-Çi-Pi kitap serisinden uyarlanarak dizi sektörüne taşınan Fi dizisi ilk olarak PuhuTv ile izleyecilerine kavuşmuştu. Geçtiğimiz günlerde Show Tv müjdeyi verdi. Fi Show Tv ekranlarında diziseverlerin beğenisine sunulacak.

Fi Show Tv'de ne zaman yayınlanacak?

Nükhet Bıçakçı'nın senaryosunu yazdığı Fi dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. Tanıtım fragmanı televizyon ekranlarında dönmeye başlayan Fi 22 Mart Perşembe akşamı Show Tv ekranlarında gösterime girecek.

Fi dizisinin konusu ne?

; Akilah Azra Kohen'in " Çİ Pİ" kitaplarından uyarlama dizi.

Fi, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesidir. Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen... Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır.

Fi dizisinin oyuncuları kimler?

18-03/20/fi-oyuncular-1521535512.jpeg

Yayınlandığı her bölümü ile izlenme rekorları kıran Fi oyuncuları ile de oldukça konuşulmuştu. Kadroda Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Osman Sonant yer alıyor.

Ozan Güven kimdir?

18-03/20/ozan-guven-fi.jpg

1975 yılında Almanya'da doğan Ozan Güven Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans bölümünden mezun oldu. İzmir Belediye Konservatuar'ında oyunculuk dersleri aldı ve ardından Şahika Tekand Tiyatrosu'nda çalıştı. İkinci Bahar, Çiçeği Büyütmek, Koçum Benim, Aslı ve Kerem, Bir İstanbul Masalı ve "Canım Ailem" gibi televizyon dizilerinin yanı sıra G.O.R.A, A.R.O.G ve Yahşi Batı filmlerinde yakın arkadaşı olan Cem Yılmaz'la oynadı..

Serenay Sarıkaya kimdir?

18-03/20/serenay-sarikaya-fi.jpg

lato Film'de oyunculuk eğitimi almıştır. Ayrıca Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'nda da, Türkiye'yi temsil etmiştir ve yarışmada dördüncü olmuştur ve Jüri Özel Ödülünü almıştır. 2008 yılında henüz 16 yaşındayken Plajda adlı sinema filminde tesadüf eseri rol almıştır. Daha sonra aynı yıl Peri Masalı ve Limon Ağacı dizilerinde başrol oynamıştır. Ama iki diziside yayından kaldırılmıştır.İlk çıkışını Adanalı dizisiyle yaşamıştır. Daha sonra Miss Turkey de 2. olmasıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Esas büyük çıkışını Lale Devri dizisinde Yeşim karakteriyle gerçekleştirmiştir.

Mehmet Günsür kimdir?

18-03/20/mehmet-gunsur.jpg

Oyunculuğa 7 yaşında çeşitli reklam filmlerinde oynayarak başladı. 12'sinde Okan Uysaler'in yönettiği Geçmiş Bahar Mimozaları adlı dizide Rutkay Aziz, Filiz Akın ve Müşfik Kenter gibi oyuncularla rol aldı. O yıllarda oyunculuk onun için bir hobiydi. Diğer bir hobisi de müzikti. Uzun bir süre Dawn adlı bir grupta şarkı söyledi.

Fi Show Tv tanıtım fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin