Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya yeniden ekranlarda olacak!

Kanal D'nin efsaneleşmiş dizisi Sihirli Annem'de Çilek rolü ile hafızalarımıza kazınan Zeynep Özkaya uzun bir aradan sonra tekrar seyirci karşısına çıkacak. Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya kimdir?

Nurşah
20 Mart 2018 - 13:22
Gündem

Sihirli Annem 2003 senesinde Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlamış ve 119 bölüm boyunca özellikle çocuklar tarafından ilgiyle izlenmişti. O zaman küçük bir çocuk olan Çilek rolünü canlandıran Zeynep Özkaya geçen senelerin ardından tekrar ekranlara dönme kararı aldığını bildirdi. Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya kim? Zeynep Özkaya nasıl bir projede yer alacak? Konusu ne olacak?

Zeynep Özkaya nasıl bir projede yer alacak?

18-03/20/zeynep-ozkaya.jpg

Bir dönemlerin başarılı çocuk oyuncusu Zeynep Özkaya, ilerleyen günlerde bir sinema filmi ile karşımıza çıkacak. Çekimlerine en kısa zamanda başlanacağına dair söylemler olan filmin aksiyon türünde olacağı söyleniyor. Genç oyuncu Zeynep Özkaya konu ile ilgili olarak çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: “Uzun zamandır ekranlardan ayrı kaldım. Lisede devam zorunluluğu vardı ve setlere gidebilmem zor oluyordu. Artık üniversitede olduğuma göre tekrar ekranlara dönebilirim. Yeni sinema filmi için çekimlere başlıyoruz. İzleyiciler beni alışmadıkları bir rolde görecek”

Zeynep Özkaya kimdir?

Oyunculuk kariyerine çok küçük yaşlarda başlayan Zeynep Özkaya, Sihirli Annem isimli Kanal D yapımı dizide Çilek karakterini canlandırmıştı. Betüş isimli bir perinin büyü yapabilen kızını canlandırdığı bu rolle, seyircilerin aklına kazındı. 

Zeynep Özkaya kaç yaşında? 

18-03/20/zeynep-ozkaya-1.jpg 

23 Ocak 1998 senesinde doğan Zeynep Özkaya 20 yaşındadır. İstanbul'da yaşayan genç oyuncu kova burcudur. Sihirli Annem dizisinin ardından İki Aile ve Eyvah Halam dizilerinde rol almıştır. İTÜ Çevre Mühendisliği bölümü öğrencisi olan Zeynep Özkaya, yakın zamanda çekimlerine başlanacak bir sinema filmi ile tekrar gündeme gelmiştir.

Sihirli Annem Çilek'i hatırlayalım

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin