Darmaduman bu akşam ekrana veda ediyor! Finalde neler olacak?

Reytingler de başarıyı yakalayamayan Darmaduman 9. bölümüyle ekrana veda ediyor. Darmaduman'ın finalinde neler olacak? Darmaduman dizisini için neden final kararı verildi? Darmaduman 9. bölümünde yaşanacak? Darmaduman'ın 8. bölümünde neler yaşandı? Darmaduman oyuncuları kimler? Mert Yazıcıoğlu kimdir? Hafsanur Sancaktutan? Aslıhan Malbora? Aytaç Şaşmaz?

Volkan Usta
24 Aralık 2022 - 11:09
İptal - Onay

Ay Yapım imzasını taşıyan, yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer'in oturduğu Darmaduman dizisi 9. bölümüyle bu akşam son kez ekrana geliyor. İşte detaylar!

22-12/23/4v6a4195.JPG

Fox Tv'de yayınlanan Darmaduman dizisi, oyuncu kadrosuyla büyük beklenti içine girse de yayınlandığı günden beri istediği başarıyı elde edemedi. Perşembe günü yayın hayatına başlayan, fakat sonrasında Cumartesi gününe alınan Darmaduman 9. bölümüyle bu akşam final yapıyor.

22-12/24/darmaduman_9-7.jpg

DARMADUMAN'IN FİNALİNDE NELER OLACAK?

Aldıkları cevapla ümitleri yerle bir olan Kerem, Ece, Derin, Evren ve Yağız hiç beklemedikleri bir davet haberiyle heyecanlanırlar. Aile masasına atılan taşın hesabını soran Harun kendini hiç de tanıdık olmayan bir yerde bulur.

22-12/24/darmaduman_9-6.jpg

Bir yandan birbirleriyle yüzleşmeye devam ederken bir yandan planı sürdürmeye çalışan çocuklar,  ansızın gelen bir yardımla ayağa kalkarlar. Planın sonucu herkesin hayatına süprizlerle dolu yeni kapılar açacaktır.

22-12/24/darmaduman_9-3.jpg

Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora, Aytaç Şaşmaz'ın yer aldığı Darmaduman son kez bu akşam 20.00'de Fox'ta...

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin