Batman'ın düşmanı Harley Quinn televizyon serisi olacak!

Suicide Squad: Gerçek Kötüler 2016 yılında yeniden uyarlanarak aynı isimle film severler ile buluşmuştu. Büyük bir kitlenin hayran kaldığı Batman'ın düşmanı Harley Quinn televizyon serisi olacak.

Berfu Gürle
21 Kasım 2017 - 17:00
İptal - Onay

Gerçek Kötüler'in kötü kraliçesi Harley Quinn, 2016 yılında yeniden uyarlanan hali ile birçok kişiye ulaştı. İzleyenleri tarafından tutkulu bir şekilde sevilen Batman'ın düşmanı Harley Quinn televizyon serisi olacak. Karakterin Joker kadar sevilmesi sonrası Harley Quinn televizyonda kendine yer buldu.

Harley Quinn'in başından geçen maceralarını ele alan animasyon türündeki dizi için Amerikalı çizgi roman yayıncısı DC dijital servisi her bir bölümü yarım saatten oluşan 26 bölüm için sipariş verdi. Yetişkinler için tasarlanan aksiyon-komedi türündeki animasyonun senaryo ve yürütücü yapımcılığını Justin Halpern, Patrick Schumacker ve Dean Lorey üstlenecek.

17-11/21/batmanin-dusmani-harley-quinn-televizyon-serisi-olacak.jpg

Deadline.com'un haberine göre Harley Quinn karakterini henüz kimin seslendireceği belli değil. Ancak dünyanın en büyük film yapım ve TV yayın şirketi olan Warner Bros. filmdeki Harley Quinn karakteri ile bütünleşen Margot Robbie'ye gözünü dikmiş durumda. 

17-11/21/margot-robbie.jpg

Dünyanın dev yapım şirketi Warner Bros.’un yöneteceğini duyurduğu yeni DC dijtal platformunun üçüncü serisi Harley Quinn oldu. Şirket daha önce yapımı merakla beklenen Titans ve Young Justice projelerini duyurmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin