I Am Frankie 2. sezon onayını aldı

I Am Frankie (Ben Frankie), yayıncı kanal Nickelodeon'dan resmi 2. sezon onayını kaptı.

Marcela Citterio'nun yaratıcısı olduğu "I Am Frankie (Ben Frankie)" dizisi yola devam dedi!

Dizi, yayıncı kanal Nickelodeon'dan resmi 2. sezon onayını kaptı.

"I AM FRANKIE" KONUSU

I Am Frankie, görünüşte diğer kızlardan hiçbir farkı görünmeyen ancak büyük bir sırrı barındıran Frankie Gaines (Alex Hook) karakteri üzerine odaklanıyor.

Frankie aslında internet erişimi, kapsamlı bellek ve çok daha fazlasını içeren yüksek teknoloji ürünü deneysel bir android! Teknoloji şirketi EGG laboratuvarları tarafından yakalanmamak adına kimliğini gizlemesi gerekmekte. Dr. Sigourney Gaines, Frankie'nin hem yaratıcısı hem de annesi ve Frankie'nin güvenliğini sağlamak adına ona gerçek hayattaki kızı gibi davranıyor.

17-11/14/i-am-frankie.jpg

I AM FRANKIE 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Dizinin 2. sezonunda Frankie en sonunda, en yakın arkadaşı Dayton'ın (Nicole Alyse Nelson) yardımıyla insan olmanın ne demek ve nasıl bir şey olduğunu keşfetmeye başlayacak ve yeni durumuna uyum sağlama konusunda ilerleme kaydedecek.

Ve aksilikler... Sepulveda Lisesi'ne yeni bir androidin gelmesiyle birlikte işler hızla karmaşıklaşacak ve dünya artık androidlerin varlığını öğrenmeye başlayacak.

17-11/14/i-am-frankie-nickelodeon.jpg

Ayrıcs WARPA yeni bir tehdit ile geri dönünce, Frankie hem gerçek kimliğini hem de arkadaşlarını ve ailesini güvende tutabilmek adına mücadele etmek durumunda kalacak.

Hook ve Nelson dışında Carson Rowland, Kyson Facer, Sophia Forest, Mohana Krishnan, Uriel Baldesco, Kristi Beckett, Jayce Mroz ve Armani Barrett dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

I AM FRANKIE 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

I Am Frankie'nin 2. sezon prömiyer tarihi ilerleyen haftalarda duyurulacak.

"I Am Frankie" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin