Difficult People dizisi iptal edildi!

Üç sezonu deviren Hulu dizisi Difficult People'ın 4. sezonu olmayacak!

Aynı zamanda dizinin yaratıcısı olan Julie Klausner ile birlikte Billy Eichner'in New York'ta yaşayıp mücadele içinde olan iki komedyene hayat verdiği Hulu dizisi "Difficult People" yolun sonuna geldi!

DIFFICULT PEOPLE 4. SEZON YOK!

Online yayın platformu, Difficult People'ı 3. sezonunun sonunda iptal etti. Buna göre dizinin 4. sezonu olmayacak.

Billy Eichner sosyal medya hesabından gelişmeyi paylaştı.

17-11/15/billy-eichner.png

Dizinin 08 Ağustos'ta başlayan üçüncü sezonu 26 Eylül'de sona ermişti.

Julie Klausner'ın yaratıcılığında Klausner ile birlikte Amy Poehler'in yürütücü yapımcılığını üstlendiği Difficult People, Hulu'nun dizi işine girmesi ve gelişiminde dördüncü ve final sezonu onayını alan Casual ile birlikte önemli yere sahip yapımlardan birisi olarak dikkat çekiyordu.

17-11/15/difficult-people-dizisi.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Klausner, Billy Eichner, Andrea Martin, John Cho, Cole Escola, Gabourey Sidibe, James Urbaniak ve Jackie Hoffman yer alırken; Klausner ile Poehler, 3 Arts'tan Dave Becky, Tony Hernandez, Brooke Posch, Jeffrey Walker ve showrunner Scott King ile birlikte projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyordu.

Üç sezon boyunca toplamda 28 bölümü bulunan Universal Cable Productions yapımı Difficult People'ın tüm bölümleri Hulu platformunda izleyicilere sunulmaya devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin