Netflix'in İtalyan yapımı yeni dizisi Baby'i tanıyalım!

Netflix, İtalyan yapımı Baby isimli diziye onay verdi.

Volkan Küçükel
15 Kasım 2017 - 16:05
Gündem

Dünyanın pek çok bölgesinden orijinal dizileri bünyesine katmaya devam eden popüler online yayın ağı Netflix bu kez İtalya'dan yeni bir diziyi izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

NETFLIX'İN YENİ DİZİSİ: BABY

Daha önceden İtalyan yapımı Suburra: la serie'yi bünyesine katan Netflix, bu kez Rome yapımcısı Fabula Pictures'ın arkasında olduğu "Baby" isimli dizi için 8 bölümlük siparişi verdi.

"BABY" KONUSU

Baby dizisinin kısaca hikayesine bakacak olursak;

İtalya'nın başkenti Roma'da seks işçiliği yapmak durumunda kalan lise çağındaki genç kızların perde arkasındaki yaşamlarına ve çeşitli deneyimlerine odaklanacak dizi; Baby Squillo skandalı olarak adlandırılan gerçek yaşam hikayesinden de esinlenecek.

2014 yılında lise öğrencisi iki İtalyan kızın Roma'nın zenginler bölgesi Parioli'de yarı zamanlı fahişelik yaptığının ortaya çıkması ülkede çalkantılı bir gündem yaratmıştı. Öğrencilerin marka kıyafetler, son model cep telefonları ve elektronik aletler karşılığında fahişelik yaptıkları ortaya çıkmış; kızların anneleri dahil olmak üzere beş kişi olayın sorumluları olarak tutuklanmıştı.

17-11/15/netfliz-dizileri-hangileri.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Prodüksiyonuna 2018 senesi içinde başlanacak olan Baby, Grams adı verilen genç yazarlar topluluğu ortaklığında kaleme alınacak.

Antonio Le Fosse, Eleonora Trucchi, Marco Raspanti, Giacomo Mazzariol ve Re Salvador beşlisi yazarlar odasında Isabella Aguilar (Grand Hotel) ve Giacomo Durzi (In Treatment) ile birlikte kalem oynatacak.

Fabula Pictures'ın kurucu ortağı Nicola De Angelis'in yürütücü yapımcılığını üstlendiği diziyle ilgili Netflix Uluslararası Orijinal Yapımlar Başkan Yardımcısı Eric Barmack "İtalya'dan orijinal içeriklere yatırım yapmaya devam etmekten gurur duyuyoruz. Değer verdiğimiz yetenekli yapımcıların elinden çıkan Baby, yeni ve alışılmışın dışındaki program planlamamızın örneklerinden birisi" şeklinde konuşurken De Angelis ise şu ifadeleri kullandı:

"İtalya'dan dünya çapındaki geniş bir izleyici kitlesine yeni sesler ve hikayeler getirme konusunda Netflix ile birlikte çalışmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Netflix, sağladığı mükemmel yaratıcı özgürlük ortamıyla İtalyan televizyonlarında hikaye anlatımında çığır açma adına mükemmel bir ev."

Baby'nin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin