Fear the Walking Dead 4. sezona Garret Dillahunt gizemli bir rolle katıldı!

Bir dönem ismi Negan'ı canlandırmaya aday oyuncular içinde geçen Garret Dillahunt sonunda Walking Dead evrenine girmeyi başardı!

Volkan Küçükel
15 Kasım 2017 - 15:30
Gündem

AMC'nin reyting rekortmeni The Walking Dead dizisinin spin-off'u olarak türeyen ve ekranlardaki üçüncü sezon serüvenini de tamamlayan Fear the Walking Dead'in 4. sezonu için bir oyuncu kadrosu haberi geldi.

NEGAN İÇİN ADI GEÇEN DILLAHUNT "FEAR THE WALKING DEAD"DE!

The Mindy Project'te Jody Kimball-Kinney karakteriyle izlediğimiz, şu sıralar Fox'un The Gifted dizisinde de karşımıza çıkan aktör Garret Dillahunt, Fear the Walking Dead'in yeni sezon oyuncu kadrosuna kadrolu olarak dahil oldu.

Bir dönem Negan rolü için ismi geçen ancak rolü Jeffrey Dean Morgan'a kaptıran Dillahunt'un yeni sezon hikayesinde nasıl bir rolle karşımızda olacağı konusunda şimdilik bir detay verilmiş değil.

17-11/15/garret_dillahunt.jpg

Walking Dead evreninin büyük bir hayranı olduğu bilinen Dillahunt'ın kadroya katıldığı haberini yapımcı ekipten Gale Anne Hurd sosyal medya hesabından duyurdu.

17-11/15/gale-anne-hurd-twitter.png

DILLAHUNT'IN KARİYERİ

The Mindy Project dışında Fox'un X-Men spinoff'u The Gifted'da karşımıza çıkmaya devam eden 53 yaşındaki Dillahunt'u yakın geçmişte TBS'in antoloji komedisi The Guest Book'ta da izlemiştik.

Raising Hope'un eski yıldızını Amazon'un yeni sezonu yaklaşmakta olan Hand of God dizisinde ve Steve McQueen'in Widows filminde de izleyeceğiz.

Dillahunt bu projeye katılarak ayrıca Deadwood dizisinden rol arkadaşı Kim Dickens ile de tekrar bir araya gelmiş olacak.

Fear the Walking Dead'in yeni sezonunda Dave Erickson'ın yerine Andrew Chambliss ve Ian Goldberg ikilisinin showrunner/yürütücü yapımcı olarak dümenin başında bulunacaklarını hatırlatalım.

FEAR THE WALKING DEAD 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kim Dickens (Madison), Frank Dillane (Nick), Alycia Debnam-Carey (Alicia), Mercedes Mason (Ofelia), Colman Domingo (Strand), Daniel Sharman (Troy), Sam Underwood (Jake), Michael Greyeyes (Walker) ve Rubén Blades (Daniel) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Fear the Walking Dead'in 4. sezonu 2018 senesi içinde AMC ekranlarında başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin