One Day She'll Darken dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor

Mini dizi One Day She'll Darken'ın oyuncu kadrosu genişliyor. Kadroya katılan son isim Shoniqua Shondai oldu.

Volkan Küçükel
15 Kasım 2017 - 13:56
Gündem

TNT'nin doğrudan onay alan altı bölümlük mini dizisi "One Day She'll Darken"ın oyuncu kadrosu genişliyor.

ONE DAY SHE'LL DARKEN DİZİSİNE YENİ İSİM

Son olarak Joseph Kahn'ın yönetmenliğindeki Bodied filminde karşımıza çıkan aktris Shoniqua Shondai, tekrar eden bir rolle dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

Sam Sheridan'ın senaryosunu kaleme aldığı, ilk iki bölümünde Patty Jenkins'in (Wonder Woman, Monster) yönetmen koltuğunda oturacağı One Day She'll Darken; Fauna Hodel'ın (India Eisley) otobiyografisinden esinlenilerek hazırlanan bir dizi.

17-11/15/chris-pine-dizileri.jpg

"ONE DAY SHE'LL DARKEN" KONUSU

Doğumunun ardından genç annesi tarafından Nevada'daki bir kumarhanenin tuvaletinde görev yapan bir siyahiye bırakılan Fauna, geçmişini araştırmaya başlayınca kendisini Black Dahlia cinayeti olarak bilinen Elizabeth Short'un öldürülmesinin şüphelilerinden birisi olan kötü şöhretli Hollywood kadın doğum uzmanı Dr. George Hodel'a kadar götürecek olaylar zincirinin içerisinde bulur.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Chris Pine (Jay Singletary), India Eisley (Fauna Hodel), Jefferson Mays (George Hodel), Dylan Smith (Sepp), Yul Vazquez (Billis), Justin Cornwell (Terrence Shye), Jay Paulson (Ohls), Golden Brooks (Jimmy Lee) ve Leland Orser (Peter Sullivan) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran diziye yeni katılan Shondai'nin rolünün detaylarına bakacak olursak;

17-11/15/shoniqua-shondai1.jpg

Shondai dizide Fauna'nın Watts, Los Angeles'ta yaşayan büyük kuzeni Tina'ya hayat verecek. Tina, Fauna'nın Nevada'daki arkadaşlarına göre daha görmüş geçirmiş ve lafını esirgemeyen birisidir.

New York'ta doğup Richmond, Virginia'da yetişen Shoniqua Shondai kariyerinde Criminal Minds, Sing It! ve The Fosters gibi dizilerde rol alırken, yakın zamanda Quantico'dan Joanna Braddy'nin başrollerinde yer aldığı Miss Arizona filminde karşımıza çıkacak.

One Day She'll Darken'ın çekimlerine bu ay içinde Los Angeles'ta başlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin