Şevkat Yerimdar sezon finali yapacak!

Geçtiğimiz Mayıs ayında yayın hayatına başlayan Şevkat Yerimdar'ın final yapacağı ile ilgili söylentiler bir süredir izleyicilerin meraklanmasına sebep oluyor. Dizinin sezon finali ile ilgili güncel bilgiler haberimizde...

Nurşah
19 Mart 2018 - 15:37
İptal - Onay

Başrollerinde Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon, Murat Akkoyunlu'nun yer aldığı Fox Tv'nin sevilen dizisi ile ilgili yeni haberler var. Şevkat Yerimdar final mi yapacak, sezon finali mi yapacak sorularının cevapları da netlik kazandı.

Şevkat Yerimdar sezon finali yapıyor!

Dizi, geçtiğimiz yaz sezonunda izleyicilerle buluştu ve bulunduğu sezonu oldukça iyi bir izleyici kitlesine sahip olarak kapattı. Sinema filminin ardından gösterime giren Şevkat Yerimdar, yaz döneminde reytinglerde üst sıralardaki yerini yaz boyunca korudu.

Fox, bu sezon başında da dizinin devam etmesine karar vermişti. Fakat ilerleyen bölümlerde Survivor ve diğer dizilerin de reyting yarışına katılması sevilen diziyi olumsuz olarak etkiledi ve sezon finali yapılmasına karar verildi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Şevkat Yerimdar final yapacak iddialarının ardından Fox Tv'nin yayınlandığı basın bültenine göre dizi, sezon finali yapacak gibi görünüyor.

Şevkat Yerimdar sezon finali ne zaman olacak?

18-03/19/sevkat-yerimdar.jpg

Fox'un Limon Yapım imzalı dizisi Şevkat Yerimdar dizisinin sezon finali 30 Mart 2018 Cuma günü ekranlara gelecek olan 44. bölüm ile yapılmış olacak.

Dizinin yeni sezonunun ise hangi tarihte başlayacağı ile alakalı bilgiler henüz netlik kazanmamıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin