Yeni Dizi "Keşke Hiç Büyümeseydik" oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu! İşte ilk bölümden kareler

Show TV'nin yeni başlayacak dizisi "Keşke Hiç Büyümeseydik" iddialı kadrosuyla görücüye çıktı. Çekimleri tüm hızıyla devam eden dizi yakında Show TV ekranlarında yayında olacak. İşte dizinin oyuncu kadrosu ve konusu..

Editör
10 Ağustos 2018 - 17:14
İptal - Onay

Yakın zamanda Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak dram türündeki "Keşke Hiç Büyümeseydik" dizisinin oyuncuları ve hikayesi belli oldu. 30 yıllık bir zaman dilimini konu edinen diziden ilk fotoğraflar paylaşıldı.

18-08/10/keske-hic-buyumeseydik-1.jpg

Babalarının ölümüyle çocukluk anılarını, ilk aşklarını, kavgalarını ve gençlik bunalımlarını yaşadıkları mahalleye yıllar sonra geri dönen kardeşlerin hikayesini konu alan dizi gün sayıyor.

18-08/10/keske-hic-buyumeseydik-2.jpg

“Yine bir ekmeği bölüşseydik, keşke hiç büyümeseydik!” mottosuyla yola çıkan dizinin oyuncularından Ege Aydan, “Heyecanlarımız sımsıcak! Özenli çalışmamız senelere yayıldı” sözleriyle heyecanını dile getirirken, Burcu Kara ise “Çok sıcak bir hikaye için sete çıktık bir süre önce. Bir heyecan, bir coşku ile birinci bölümü bitirdik bile. Hem de gözyaşlarıyla!” dedi. Dizinin bir diğer oyuncusu Açelya Akkoyun da “Çocukluğumuzdan bugüne kadar yaşadığımız her şey; sevgi, saygı, hoşgörü, anılar, küçük ama büyük mutluluklar… Keşke hiç büyümeseydik dediğimiz günlere çoluk çocuk, büyük hep beraber dönüyoruz!” diyerek yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

KONUSU

İnsan sevdiklerini kaybedince ertelediği zamanlar değerli olur. Ama şimdi çok geçtir. Küçükken birbirlerini nedensiz seven kardeşler, büyüdükçe küçük nedenlerle birbirlerine nasıl düşerler? Hulusi (Ege Aydan) hayatının son günlerini kendi evinde yalnız ve tek başına geçirmiştir. Hulusi yaşarken yapamadığını öldükten sonra başarabilecek midir? Miras olarak bıraktığı bu eski ev bir mülk gibi paylaşılacak mı yoksa bu aileyi tekrar bir arada mı tutacaktır?

KEŞKE HİÇ BÜYÜMESEYDİK OYUNCULARI

Yapımını Mint Prodüksiyon'un üstlendiği dizinin yapımcılığını Birol Güven yaparken, senaryosunu Birol Güven, Murat Aras ve Eray Yasin Işık yazıyor. Yönetmen koltuğunda ise Mustafa Uğur Yağcıoğlu oturuyor.

Ege Aydan kimdir?

18-08/10/ege-aydan.Jpeg

İlk, orta ve lise'yı İstanbul'da okudu. Daha sonra sanat eğitimine bale ile başladı ve hocalarının boyun çok uzun demeleri ile bale'den vazgeçti. Ankara Devlet Konservatuarı yüksek bölümünden mezun oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev almaya başladı. Tiyatro hayatı boyunca Devlet Tiyatroları bünyesinde çeşitli oyunlar sahneledi ve oynadı. Artık Devlet Tiyatroları yönetmen kadrosunda görev yapmaktadır. 1974 yılından bu yana tiyatronun yanı sıra çeşitli sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları da yapmaktadır. Ayrıca çocukluğundan bu yana resim sanatı ile de ilgilenen sanatçı ilk sergisini 1982 yılında Ankara'da ve defalarca Ankaralı sanat severlerlerle paylaşmıştır.1980'li yıllarda yaptığı resimlerle Avrupa'nın ilk on ressamı arasına girdi. 1982 yılından beri yaptığı resimleri sergileyen Sanatçı 25. ve son sergisini 14/03/2008 tarihinde İstanbul'da Artisan Sanat Galerisi'de sergilemiştir. Resimlerinde ağırlıklı olarak aşk, özlem, yalnızlık gibi konuları işlemiştir.

Burcu Kara kimdir?

18-08/10/burcu-kara.jpg

1 Mart 1980 tarihinde Bursa’da doğdu. İlkokulu Gemlik Armutlu’da okudu. Sonra ailesi onun eğitimi için Bursa’ya taşındı. Bursa Kız Lisesi’nde lise öğrenimini tamamlayan Burcu, çocukluk döneminden itibaren şarkı söylemeye ve taklit yapmaya meraklıydı. Hep konservatuvar okumak istedi. Kendince araştırdı. Heves etti ama Türk Eğitim sisteminin kurbanı olup, ekonomi okudu. Ama daha okurken yapmak istediğinin bu olmadığına karar verdi ve yerel TV kanallarıyla görüştü. 1998-1999 yıllarında yerel kanallarda televizyon programları sundu ve böylece hayallerinin bir parçasıyla, televizyonla tanıştı. 2000 yılında, yirmi yaşındayken Anadolu Üniversitesi İ.İ.B. Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. Bursa'ya döndü ama ne yapmak istediğini bilmiyordu. Bir süre reklam ajanslarında çalışıp, gazete ve dergilerle iç içe oldu. Daha sonra bir süre yatırım uzmanlığı yapıp, portföy yöneticiliği yaptı. 2002 yılında kesin kararını verip, işinden ayrılıp, diksiyon ve spikerlik kursu için İstanbul’a geldi. Kursun bitiminde hocaların referansıyla Kanal D Haber'de stajyer olarak işe başladı. 2 yıl süresince Kanal D Haber’de muhabirlik, haber spikerliği, Radyo D, Radyo Foreks haber spikerliği ve editörlüğü yaptı.

Açelya Akkoyun kimdir?

18-08/10/acelya-akkoyun.jpg

Açelya Akkoyun, profesyonel voleybolculuk yaptı. Konservatuar yıllarında girdiği İstanbul ŞT'de 6 sene çeşitli oyunlarda rol aldı. Theope, Mösyö Butterfly, Kırmızı Pabuçlar, Hüner, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Palyaço Prens, Yavru Kimin, sanatçının oynadığı bazı oyunlardır. 1989 yılında Zülfü Livaneli'yle beraber Güneş Topla Benim İçin isimli klipte, 1994 yılındaysa Ayhan Baran ile beraber Türkiye'nin ilk opera klibinde rol aldı.

Murat Kılıç kimdir?

18-08/10/murat-kilic.jpg

1998 yılında Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü ve Ahmet Levendoğlu Atölyesi'nden mezun oldu. Dostlar Tiyatrosu'nda ve İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda asistan ve oyuncu olarak çalıştı. Koç Üniversitesi'nin tiyatro kulübünde yardımcı yönetmen ve yönetmen olarak görev aldı. Kara Tiyatro'da black-light theatre üzerine çalışmalar yaptı.

Deniz Celiloğlu kimdir?

18-08/10/deniz-celiloglu-kimdir.jpg

Bulgaristan'da doğdu. 2008'de M.S.Ü. Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. 2007-08'de Akbank Sanat'ta rol aldığı Şeylerin Şekli isimli oyun ilk profesyonel deneyimi oldu. Arkasından yine Aksanat Yeni Kuşak Tiyatro'da Salvador Dali Göndermeleri İçimi Isıtıyor isimli oyunda ve İstanbul Halk Tiyatrosu'nun Gagarin Sokağı adlı projesinde görev aldı. Salvador Dali Göndermeleri İçimi Isıtıyor isimli oyundaki performansı ile 2008-09 sezonunda Lions Tiyatro Ödülleri'nde Kerem Yılmazer Genç Yetenek ödülünü aldı.

İrfan Kangı kimdir?

18-08/10/irfan-kangi-kimdir.jpg

İrfan Kangı, 1976 yılında istanbul’da doğmuştur. İstanbul’da Müjdat Gezen Sanat Merkezi akşam okulunun Tiyatro bölümünü bitirmiştir. Eğitim sonrasında başta MSM olmak üzere çeşitli okul ve kultur merkezlerinde tiyatro eğitmenliği yaptı. Aynı yıllarda radyo programcılığına da başladı ve yaklaşık 8 sene Türkiye’nin en önemli radyolarında hem yönetici hem de programcı olarak çalıştı. 2000 yılında tiyatro da profesyonelliğe Sinan Dülger'in kurduğu AVAM TİYATRO ile başladı ve bu birliktelik 5 sene devam etti. 30’un üzerinde reklamda oynayan irfan kangı bir çok dizide de rol aldı.

Yeliz Kuvancı kimdir?

18-08/10/yeliz-kuvanci-kimdir.jpg

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Sihirli Anahtar ajansına bağlıdır. Çıkışını 2010'da, Öyle Bir Geçer Zaman ki'de canlandırdığı İnci adındaki müzik öğretmeni karakteriyle yaptı. Bir sezon oynadıktan sonra rolü bitince 2011-2012 sezonunda Seni Bana Yazmışlar adlı komedi dizisinde yer aldı. Başrollerini Cemel Hünal, Ali İl, Dilşad Çelebi gibi oyuncularla paylaşan Kuvancı Zeynep karakterini canlandırdı. TRT'nin Böyle Bitmesin adlı dizide Nazlı karakterini canlandırmıştır.

Dizide; Demet Gül, Arda Esen, Melisa Doğu, Gülin İyigün, Sadri Alışık, Özge Akdeniz, Erkan Baylav, Rabia Toprak, Caner Nalbantoğlu, Yılmaz Gökgöz, Eda Akalın, Eray Yasin Işık, Ersin Arıcı, Seymen Aydın, Zeynep Anacan, Sebahat Adalar ve Kevork Türker gibi güçlü isimler de yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin