Mehmet Aslantuğ yeni dizisi Kardeş Çocukları ile ekranlarda olacak!

Ekranlarının sevilen ismi usta oyuncu Mehmet Aslantuğ'un yeni dizisi belli oldu!

Nurşah
10 Ağustos 2018 - 16:28
Magazin

Son olarak 2015-2016 seneleri arasında izleyici karşısına çıkan Kördüğüm ile ekranlarda gördüğümüz Mehmet Aslantuğ yeni dizisi Kardeş Çocukları ile sevenlerinin karşısında olacak!

18-08/10/mehmet-aslantug-yeni-dizi.jpg

Mehmet Aslantuğ yeni dizisi ile ekranlarda olacak!

 2015 senesinde ekrana gelen Kördüğüm dizisinde canlandırdığı Enver karakteri ile izleyicinin beğenisini kazanan Mehmet Aslantuğ, Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği Kardeş Çocukları adlı dizide rol alacak. Bir süredir ekranlardan uzak olan sevilen oyuncunun gelecek sezondaki yeni dizisinde ise Erkan Petekkaya ile birlikte rol alacak...

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Henüz hangi kanalda yayınlanacağına dair herhangi bir açıklama yapılmayan dizide iki kardeş arasında kalan bir adamın hikayesi anlatılacak! Show Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Darısı Başımıza'nın final yapmasının ardından Gold Film, yeni dizisi için hazırlıkları hızlandıracak gibi görünüyor... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin