Payitaht Abdülhamid'in yapımcısı Es Film'den yeni bir dizi daha!

Payitaht Abdülhamid dizisinin yapımcılığını üstlenen Es Film önümüzdeki sezonda bir Hint fenomeni olan Bir Garip Aşk (Iss Pyaar) dizisinin uyarlama hakkını satın aldı!

Nurşah
10 Ağustos 2018 - 17:34
Gündem

Payitaht Abdülhamid, Filinta gibi sevilen dizilere imza atan Es Film'den yepyeni bir uyarlama dizisi geliyor. Es Film, bir Hint fenomeni haline gelen ve ülkemizde de Bir Garip Aşk adı ile ekranlarda olan Iss Pyaar adlı dizi için kolları sıvadı...

18-08/10/bir-garip-ask-uyarlama-1533910453.jpg

Bir Garip Aşk'ın uyarlaması geliyor!

2011 ve 2015 seneleri arasında Hint televizyonlarında izleyici karşısına çıkan ve 398 bölümlük bir ekran macerası yaşayan Iss Pyaar adlı dizi ülkemizde de Kanal 7'de seyircinin beğenisine sunulmuştu... Yayınlandığı süre boyunca Türk izleyicisinden de büyük bir beğeni toplayan dizinin uyarlama haklarını TRT 1 ekranlarında Payitaht Abdülhamid ve Filinta gibi başarılı işlere imza atan Es Film satın aldı!

18-08/10/bir-garip-ask-es-film-uyarlama.jpg

Hayranlarını büyük bir merak içerisinde bırakan ve iki zıt karakterin aşkını anlatan konusu ile dikkat çeken dizinin ismi ise Ay ve Güneş olacak... Senaryosu yazım aşamasında olan ve yayınlanacağı kanal henüz netleşmeyen dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin