10 Ağustos 2018 reyting sonuçları! 4N1K İlk Aşk kaçıncı sıranın sahibi oldu?

10 Ağustos 2018 reyting sonuçları açıklandı! Cuma günü ekrana gelen programlardan hangisi birinci oldu? 4N1K İlk Aşk kaçıncı oldu?

Nurşah
11 Ağustos 2018 - 11:19
Reyting

10 Ağustos 2018 reyting sonuçları açıklandı! Haftanın son iş günü olan cuma gününde izleyici karşısına çıkan programlardan hangisi tam not aldı? Fox Tv ekranlarının sevilen gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk kaçıncı sıranın sahibi oldu?

18-07/14/4n1k-ilk-ask-2-bolum-reyting.jpg

4N1K İlk Aşk bu cuma günü de zirvede!

Dün akşam oldukça heyecanlı ve duygusal bir bölümle ekranlarda olan sevilen dizi, izleyiciden yine büyük bir beğeni toplamayı başardı. Sevilen dizi 4N1K İlk Aşk 10 Ağustos 2018 reyting sonuç listesinde hem total hem de AB gruplarında birinci sıranın sahibi oldu!

İLGİLİ İÇERİK

Sevilen diziyi total grubunda ikinci sırada Star Tv ekranlarında yayınlanan Sen Sağ Ben Selamet filmi takip ederken, AB grubunda ise Fox Ana Haber programı ikinci oldu... Sen Sağ Ben Selamet filmi AB grubunda da üçüncü sıraya yerleşti...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin