Netflix'in kara komedi türündeki yeni dizisi Dead to Me'nin oyuncu kadrosunda kimler var?

Max Jenkins ve Luke Roessler ikilisinin de dahil olduğu Dead to Me dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Dead to Me dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
11 Ağustos 2018 - 12:55
Kültür Sanat

Sürekli olarak gergin olan dul bir kadın Jen ile şaşırtıcı sırra sahip özgür ruhlu bir kadın Judy arasında filizlenen güçlü arkadaşlığı konu edinen Netflix'in kara komedi türündeki yeni dizisi "Dead to Me"nin oyuncu kadrosu tamamlanıyor.

DEAD TO ME DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENİYOR

Christina Applegate (Bad Moms) ve Linda Cardellini'nin (Bloodline) ardından Max Jenkins (The Mysteries of Laura) ve Luke Roessler (Legion) ikilisi dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isimler oldular.

18-08/11/netflix.jpg

Big Little Lies'ın mizahi hali olarak nitelendirilen yapımda Applegate'i yaralı dul "Jen", Cardellini'yi ise şaşırtıcı sırra sahip özgür ruhlu bir kadın "Judy" karakteriyle izleyeceğiz.

Kadroya dahil olan yeni isimlerin rollerine bakacak olursak;

18-08/11/dead-to-me-oyuncu-kadrosu.jpg

- Max Jenkins, Jen'in kiliseye gitmeyi aksatmayan emlak danışmanı ortağı "Christopher" karakterine hayat verecek.

Yakın geçmişte HBO'nun High Maintenance (Max) ve NBC'nin The Mysteries of Laura (Max Carnegie) dizilerinde rol alan aktör Orange Is the New Black (Drew), 30 Rock gibi diziler ve Fort Tilden filminde de boy göstermişti.

- Luke Roessler, Jen'in büyük bir kalbe sahip yufka yürekli küçük oğlu "Henry" karakteriyle hikayede yer alacak. Merhamet dolu iyimser bir çocuk olan Henry, babasının trajik ölümünün ardından annesinin hayatta yalnız kalmasından endişelenmektedir.

Son olarak FX'in süper kahraman dizisi Legion'da tekrar eden bir rolle izlediğimiz Roessler'in dizi kariyerinde Supergirl, Once Upon a Time, Bates Motel ve Arrow gibi yapımlar da var. Sinema dalında Deadpool 2 kadrosunda kendine yer bulan küçük oyuncu 2019 yılında vizyona girecek Disney Channel'ın merakla beklenen Descendants 3 filminde Squirmy olarak görünecek.

Showrunner Liz Feldman'ın (2 Broke Girls) senaryosunu kaleme alıp; Will Ferrell, Adam McKay'ın Gloria Sanchez Prods.'u ve CBS TV Studios ortak yapımcılığında hazırlanan yarımşar saat süreli bölümlerden oluşacak dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.

ÇEKİMLER BİRKAÇ AYA BAŞLIYOR

Dead to Me'nin çekimlerine sonbahar döneminde Los Angeles'ta başlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin