Gerçek bir olaydan uyarlanan Central Park Five dizisinin kadrosu tamam!

Netflix'in 2019 yılında izleyiciyle buluşacak yeni dizisi Central Park Five'ın oyuncu kadrosu tamamlandı. Central Park Five dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
11 Ağustos 2018 - 14:00
Kültür Sanat

Yazar ve yönetmenliğini Ava DuVernay'ın (A Wrinkle in Time, 13th) üstlendiği, meşhur Central Park Beşlisi davası sırasında Amerikan ceza hukuku sisteminde yaşanan çöküşü gözler önüne serecek Netflix mini dizisi "Central Park Five"ın oyuncu kadrosu şekillendi.

18-08/11/central-park-five-oyunculari.jpg

CENTRAL PARK FİVE DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Michael K. Williams, Vera Farmiga, John Leguizamo, Felicity Huffman, Jharrel Jerome, Jovan Adepo, Niecy Nash, Aunjanue Ellis, Kylie Bunbury, Marsha Stephanie Blake ve Storm Reid'i daha önceden kadrosuna katan dizinin duyurulan yeni oyuncuları şöyle:

- Chris Chalk (Gotham): Yetişkin Yusef Salaam
- Ethan Herisse (Miss Virginia): Yusef Salaam'ın gençliği
- Marquis Rodriguez (Chicago Fire): Raymond Santana'nın gençliği
- Caleel Harris (Goosebumps 2): Antron McCray'in gençliği
- Freddy Miyares: Yetişkin Raymond Santana
- Justin Cunningham: Yetişkin Kevin Richardson
- Asante Blackk: Kevin Richardson'ın gençliği

18-08/11/chris-chalk-ethan-herisse.jpg

CENTRAL PARK FIVE KONUSU

Peki, mini dizide bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

New York'ta ve tüm dünyada büyük yankı uyandıran gerçek bir hikayeden uyarlanan dizinin hikayesi; Central Park Beşlisi davasının her aşamasında cezai adalet sistemiminin nasıl çöktüğünü gözler önüne sererken, her bir bölümde Central Park'ta Trisha Meili'ye tecavüz etmek suçuyla haksız yere hüküm giymiş Harlemli beş genç Antron McCray, Yusef Salaam, Kevin Richardson, Raymond Santana ve Korey Wise'dan birinin üzerinde yoğunlaşan anlatıma tanıklık edeceğiz.

18-08/11/central-park-five-kahramanlari.jpg

Hikaye; olayın kahramanlarının ilk sorgulandığı 1989 senesinde başlayıp temize çıkmalarının ardından açtıkları tazminat davasını kazandıkları 2014 yılına kadar uzanan dönemi kapsayacak.

CENTRAL PARK FIVE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimlerine bu hafta New York'ta başlanacak dizinin bölümleri 2019 senesi içinde Netflix izleyicisiyle buluşacak.

Tüm bölümlerini DuVernay'ın yazıp yönettiği dizinin yapımcı kadrosunda Participant Media'dan Jeff Skoll ve Jonathan King, Oprah Winfrey/Harpo Films, Tribeca Productions'dan Jane Rosenthal ve Berry Welsh ile DuVernay bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin