4N1K dizisi ne zaman başlıyor? Hangi kanalda yayınlanacak? 4N1K konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu mu?

Büşra Yılmaz'ın kitabından uyarlanacak 4N1K dizisi ne zaman başlıyor? Fabrika Yapım'ın kitabı diziye uyarlama kararı aldığı 4N1K konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu mu?

Berfu Gürle
26 Haziran 2018 - 11:36
İptal - Onay

Büşra Yılmaz'ın wattpad uygulaması üzerinden yayınladığı hikayeler 30 milyon okunmaya ulaşınca Epsilon yayın evi tarafından farkedilip kitap haline getirildi. Yaklaşık 100.000 bin adet basılan kitap neredeyse tükenince, Deniz Coşkun tarafından senaryo haline getirilerek kitabın film olma projesini hazırlandı. Deniz Coşkun'un aynı zamanda yönetmenliğini yaptığı film, 12 Mayıs 2017 tarihinde vizyona girdi. Vizyona girmesindnen itibaren 12 haftada toplam 459 bin seyirci ile 4 milyon 960 bin TL hasılat toplamayı başardı.

17-10/05/4n1k-film-afisi.jpg

12-18 ya arasının büyük bir beğeni ile takip ettiği proje Fabrika Yapım'ın isteği üzerine dizi olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 4N1K dizisi ne zaman başlıyor? Filmde oynayan karakterler dizi projesinde devam mı edecek? 4N1K konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu mu?

Wattpad nedir?

Wattped uygulaması dünya genelinde birçok kişinin hikaye paylaşmasıyla en büyük paylaşım ve keşfetme platformudur. Ücretsiz olarak kullanılabilen uygulamada okuyucular ve yazarlar olarak bir ağda buluşma imkanı sağlıyor.

17-10/05/4n1k-dizisi-oyunculari.Jpeg

4N1K dizisinin konusu

Dizi, 4N1K filmi gibi kitaptan uyarlanarak çekilecek. Yani film ile aynı konuya sahip olacaklar. 4N1K, oldukça sıradan, gündelik giyinen ve süslenmeye pek alışık olmayan bir kızın Yaprak'ın hikayesidir. Çok yakın olduğu 4 arkadaşı ile başından geçen olayları maceraları anlattığı kitapta gizli ama habersiz olduğu bir aşka nasıl ulaştığını anlatır. Çocukluğundan beri Oğuz, Gökhan, Sinan ve Ali'den hiç kopmayan Yaprak'ın hayatına bir de Barış girer. Barış'ın ona duyduğu hislere sahip olmasa da onu tanımaya şans veren Yaprak, gerçekte aşık olduğu insanın kim olduğunu anlar. Barış ile yaşadıkları komik ve bir o kadar eğlenceli hikayesinin sonunda çocukluğundan beri tanıdığı sevdiği hatta kardeşim dediği Ali'ye aşık olduğunu anlar. Tabi bu duyguyu anlayan ilk kişi Ali olacaktır.

17-10/05/4n1k-dizisi-oyunculari-1507192160.Jpeg

4N1K hangi kanalda yayınlanacak

Romantik komedi ve gençlik türünde, 5 gencin maceralarını anlatan kitabın uyarlaması Fox Tv ekranlarına gelecek.

4N1K dizisinin oyuncu kadrosu

4N1K filmindeki oyuncu ekibiyle beraber birçok yeni isimlede görüşüleceği telifler kesinleşincede netlik kazanacağı öğrenilen dizinin başrollerinde Gözde MutluerHasan DenizyaranBurak Yörük, Sina Özer ve Cihan Şimşek gibi genç yıldızlar yer alacak.

4N1K dizisi ne zaman başlıyor?

Dizinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yayınlanacağı kanal kesinleşen projenin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.

26 Haziran 2018 güncelleme: Merakla beklenen 4N1K yayın tarihi belli oldu. 6 Temmuz Cuma günü Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin