Mehmed Bir Cihan Fatihi'nde şok final! Dizi bitiyor mu?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile kendisinden söz ettiren Mehmed Bir Cihan Fatihi için final çanları çalıyor mu? Reytinglerde iddia ettikleri başarıyı yakalayamayan dizinin biteceğine dair söylentiler baş göstermeye başladı!

Nurşah
18 Nisan 2018 - 11:59
İptal - Onay

Oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor, Altan Erkekli ve Büşra Develi gibi usta isimleri izlediğimiz Kanal D'nin bu sezon için büyük bir iddia ile yayına hazırladığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi için erken final olacağına dair söylentiler medya dünyasında dolaşmaya başladı bile. Reytinglerden istediği sonucu elde edemeyen tarihi dizi, bitiyor mu? 

 18-04/18/mehmed-bir-cihan-fatihi-final-ne-zaman.jpg

Mehmed Bir Cihan Fatihi bitiyor mu? 

Salı akşamı programında birincilik sıralaması için yarışan dört tane dizi bulunuyor. Mehmed Bir Cihan Fatihi dün akşam yayınlanan 5. bölümü ile reyting listesinde total grubunun 5. programı oldu. Bir önceki haftaki bölümü ile de total grubunda 6. olmuştu... Yayın hayatına başladığı günden beri dalgalı bir grafik çizen dizi ayrıca yüksek yapım maliyetine de sahip. Bu durum da dizinin final iddialarını güçlendiriyor.

 

Final bölümü ne zaman?

Hal böyle olunca Kanal D beklentilerini karşılamayan dizisinin final çanlarını çalıyor. Söylentilere göre Mehmed Bir Cihan Fatihi 1 Mayıs 2018 Salı günü yayınlanacak olan 6. bölümü ile birlikte ekranlara veda edecek. Dizi hakkındaki güncel detayları sizlerle paylaşacağız... 

Mehmed Bir Cihan Fatihi son bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin