Paramount'tan ilgi çekici bir suç dizisi: Remembering the Murder You Didn’t Commit

Remembering the Murder You Didn’t Commit isimli makaleden uyarlanacak gerçek suç hikayesi Paramount çatısı altında geliştiriliyor.

Volkan Küçükel
18 Nisan 2018 - 12:16
Gündem

Paramount Televison, 2017 senesinde Rachel Aviv tarafından The New Yorker Dergisi'nde kaleme alınan "Remembering the Murder You Didn't Commit" başlıklı makaleye dayanan yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

"REMEMBERING THE MURDER YOU DIDN'T COMMIT" KONUSU

Yazar-yönetmen Hannah Fidell (The Long Dumb Road ) ve Doug Belgrad'ın 2.0 Entertainment'ının arkasında olduğu dizinin hikayesi kısaca şöyle:

Remembering the Murder You Didn’t Commit makalesi; Nebraska'da küçük bir kasabada yaşayan altı kişinin, yerel yasa uygulayıcıları tarafından beyinlerinin yıkanarak bir cinayeti birlikte işlediklerine inandırılmalarını konu ediniyor.

Dizi ise bu olayı merkezine alarak hafızanın yanılabilirliği, ikna yeteneğinin gücü ve travmanın psikolojisi gibi unsurların derinliklerine inecek.

18-04/18/remembering-the-murder-you-didnt-commit.jpg

DİZİNİN ARKASINDA KİMLER VAR?

2.0 Entertainment'tan Belgrad ve Sophie Cassidy ikilisi dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenecekler.

Hannah Fidell senaryoyu kaleme almasının yanında pilot bölüm dahil olmak üzere birden fazla bölümde yönetmen koltuğunda da oturacak.

18-04/18/hannah-fidell.jpg

33 yaşındaki yazar/yönetmen son olarak bu yıl Sundance Film Festivali'nde gösterilen Jason Mantzoukas'lı komedi türündeki yol hikayesi The Long Dumb Road filminin yazar, yönetmen ve yapımcılığını üstlendi. Fidell, yine yakın geçmişte Hulu'nun Casual dizisinin iki bölümünde yönetmen koltuğunda oturdu.

Remembering the Murder You Didn’t Commit'ten uyarlanacak projenin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin