La Casa de Papel 3. sezon onayını aldı!

Son dönemin popüler dizisi La Casa de Papel için Netflix'ten resmi 3. sezon onayı çıktı. La Casa de Papel'in 3. sezon bölümleri ne zaman gelecek?

Volkan Küçükel
18 Nisan 2018 - 12:17
Gündem

Alex Pina tarafından İspanyol Antena 3 kanalı için yaratılan, Netflix platformuna eklenmesiyle birlikte dünya çapında fenomen bir yapım haline gelen soygun dizisi "La Casa de Papel"de macera henüz bitmedi!

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON SADECE NETFLIX'TE!

Roma'da gerçekleşen bir etkinlikte konuşan Netflix Uluslararası Orjinal Diziler Başkan Yardımcısı Erik Barmack, dizinin resmi 3. sezon onayını aldığını duyurdu.

18-04/18/la-casa-de-papel-dizisi-3-sezon-duyurusu.png

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON NE ZAMAN GELECEK?

Dizinin yeni sezon bölümleri 2019 senesi içinde Netflix'te izleyicilerle buluşacak.

18-04/18/esquire-espana-twitter.png

"TARİHİN EN BÜYÜK SOYGUNU HENÜZ BİTMEDİ..."

Netflix Türkiye, Twitter hesabından dizi oyuncularının bu müjdeli haberi verdiği videoyu paylaştı.

Videoda şu ifadeler kullanılıyor: "Senin de bizimle aynı şeyleri beklediğini biliyoruz. Ve bize katılmak isteyen olur mu bilmek istiyoruz. Çünkü tarihin en büyük soygunu henüz bitmedi. 3. kısım geliyor. Ve sadece Netflix'te. Bu soygunu soluksuz izleyeceksiniz..."

18-04/18/netflix-turkiye-tweet-1524045552.png

"LA CASA DE PAPEL" DİZİSİNİN KONUSU

La Casa de Papel; Profesör lakaplı kişinin, İspanyol Kraliyet Darphanesi'ni hedef alan büyük bir soygun için genç bir kadın soyguncu ile diğer yedi suçluyu işe alması ve sekiz hırsızın rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesi'ne kilitlemeleriyle gelişen olayları izleyicilere aktarıyor.

"La Casa de Papel" - 2. Kısım | Resmi Fragman | Netflix

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin