Kerimcan Durmaz'ın hayatı The Big 4 adı ile Youtube dizisi oluyor!

Eğlenceli hayatı ile bir fenomen haline dönüşen Kerimcan Durmaz ve arkadaşlarının yaşamlarını konu alan bir dizi ilerleyen günlerde bizlere merhaba diyecek. Youtube üzerinden CC Media'nın bir projesi olarak yayınlanacak olan dizinin ismi ise "The Big 4" olacak!

Nurşah
18 Nisan 2018 - 12:59
Kültür Sanat

Kerimcan Durmaz, Caner Çalışır, Selin Ciğerci ve Samet Liçina'nın anlatıldığı The Big 4 online olarak reality show programı tarzında hazırlanacak ve çok yakında izleyicilerle buluşacak... Dizi, sosyal medya üzerinden izlenme rekorları kıracak gibi görünüyor!

18-04/18/kerimcan-durmaz-the-big-4-1524043911.jpg

The Big 4 Youtube dizisi

2018 senesinin başında House of Gamers isimli yapımı ile Twitch ve Youtube kanallarında izlenme rekorları kıran CC Media, şimdi de bir sosyal medya fenomeni haline gelen dört kafadar Kerimcan Durmaz, Caner Çalışır, Selin Ciğerci ve Samet Liçina'nın hayatlarını izleyicilerle buluşturacak.

Dörtlünün gündelik hayatından kesitlerin reality show tadında paylaşılacağı dizi her hafta yeni bir bölümle Youtube'da yayınlanacak. Ayrıca her hafta çeşitli konuklar programa renk katacak!

The Big 4, Türkiye'nin Youtube için üretilen en büyük prodüksiyona sahip yayını olacak...

18-04/18/the-big-4-ne-zaman.jpg

The Big 4 ne zaman başlıyor?

İlk bölümü 20 Nisan Cuma saat 18.00'de yayınlanacak olan proje ilerleyen haftalarda da her cuma günü izleyicilerle buluşacak... Birinci sezonu 10 bölüm olarak planlanan dizi, yaz aylarında da çeşitli mekanlarda çekimlerine devam edecek.

 18-04/18/kerimcan-durmaz-kimdir.Jpeg

Kerimcan Durmaz kimdir?

2 Kasım 1994 tarihinde doğan Kerimcan Durmaz an itibari ile 23 yaşındadır. DJ, makyör ve sosyal medya fenomenidir. 2015 senesinden itibaren yaptığı Snapchat ve Periscope yayınları ile ün kazanmış ve ülkemizde sıkça takip edilen sosyal medya yüzlerinden birisi haline gelmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin