Bir Mucize Olsun'un yetenekli oyuncusu Furkan Palalı'dan açıklama!

Fox Tv ekranlarında geçtiğimiz haftalarda yayınlanmaya başlayan dizi reytinglerde istediği sonucu alamadı. Dizinin başrol oyuncusu Furkan Palalı sosyal medya hesabı üzerinden izleyicileri şoka uğratacak bir paylaşımda bulundu! Bir Mucize Olsun bitiyor mu? İşte detaylar....

Nurşah
19 Nisan 2018 - 11:00
Kültür Sanat

Bir Mucize Olsun dizisi bu hafta 3. bölümü ile ekranlara gelecek. Yayınlandığı ilk günden beri reytinglerde istenilen performansı sergileyemeyen dizinin final yapacağına ilişkin çeşitli söylentiler bulunuyor... Başrolde Yiğit karakterini canlandıran Furkan Palalı, instagram üzerinden herkesi şoka uğratacak bir paylaşımda bulundu!

18-04/19/furkan-palali-bir-mucize-olsun.jpg

Furkan Palalı'nın sosyal medya paylaşımı

"Tüm ekip olarak gönülden inanarak başladığımız bu proje için, maalesef sürecin en başından itibaren doğru olmadığını sonradan öğrendiğimiz bir çok şeye ikna edildik ve sadece güvendiğimiz için bekledik. Gelinen noktada, kanal ile önceden bir kontrat yapılmadığını, üç bölüm çekimi tamamlandıktan sonra yapılan anlaşmanın da zaten üç bölümlük olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Aylardır sete çıkmayı bekleyen ve şahsım tarafından sete geri dönmeye ikna edilen tüm oyuncu arkadaşlarımdan, set emekçilerimizden ve bize inanan, destekteyen tüm seyircilerimizden özür diliyorum.

Bu bilgiler ışığında ve böyle bir durumun başka hiçbir ekibin başına gelmemesi dileğiyle, takdiri sizlere bırakıyorum.

Saygılarımla..."

Bir Mucize Olsun bitiyor mu?

Furkan Palalı'nın 17 Nisan 2018 tarihinde paylaştığı bu yazının ardından Bir Mucize Olsun dizisinin anlaşmasının 3 bölümlük olduğunu ve yayınlanacak olan 3. bölümün ardından ekranlarda göremeyeceğimizi anlamış bulunuyoruz... Bir Mucize Olsun 20 Nisan Cuma günü Fox Tv'de!

18-04/19/furkan-palali-bir-mucize-olsun-bitiyor-m.jpg

Furkan Palalı kimdir?

27 Ekim 1986 doğumludur, 1.90 boyundadır. Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği’nden mezun olan Furkan Palalı yakışıklılığı yanında başarılarıyla da bilinmektedir. Furkan Palalı, 9 sene lisanslı basketbolcu (7 sene Kombassan Konyaspor 2 sene Tofaş) olarak potalar altında görev yapmıştır.

İyi derecede İngilizce yanında, 6 ay tiyatro eğitimi ve 2 ay yaratıcı drama eğitimi alan yakışıklı genç kısa sürede çok sayıda işlere imza attı. Furkan Palalı Atatürk 10 Kasım Defilesi (Ankara, Tekirdağ, Alanya), 29 Ekim Defilesi (Bursa, Ankara, Tunceli, Konya), Fatih Sultan Mehmet Defilesi ( TRT 1), Eskişehir Fashion Week, Bursa Ece Gürselle Gelin Damat Defilesi, İskenderun Prime Mall Yılbaşı Defilesi, Metro Gross Market ’2010 Sonbahar Katalog Çekimi, Metro Gross Market ’2010 Kış Katalog Çekimi, Errea Katalog Çekimi, Milli takım Forma Çekimi, Spartacus Blood and Sand dizisi lansmanı, Beyaz Tv “Gülay Kuriş” için Silk & Cashmere çekimi, Beğendik Mağazası katalog çekimi ve Galatasaray Katalog çekimlerinde yer almıştır.

Küçük Sırlar (Karakter) “Aras” karakteri, Ezel (Konuk oyuncu) ve birçok tiyatro oyunu deneyimleri olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin