Kadın dizisi final yapıyor! Son bölüm ne zaman?

Fox'un sevilen dizisi final yapıyor!

Merve Mutlu
13 Ocak 2020 - 10:02
Yeni Bölüm

Başrolünde, hayata karşı tek başına mücadele eden Bahar karakteri ile Özge Özpirinççi'nin yer aldığı ve ekranların sevilen dizisi olmayı başaran Kadın dizisinin hikayesi sona yaklaşıyor.

20-01/13/kadin-dizisi.jpg

Woman dizisinden uyarlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kadın dizisinin her bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Özellikle ArBah fanlarının büyük ilgi gösterdiği dizi, Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelmişti. Gününün en çok izlenenleri arasına giren dizinin sonuna yaklaşılması ise hayranları üzdü.

Kadın ne zaman final yapıyor?

20-01/13/kadin-dizisi-final-yapiyor.png

En son 77. bölümü yayınlanan Kadın adlı dizi, ekran macerasını sonlandırmaya hazırlanıyor. Sevilen dizinin 4 bölüm sonra yani 81 bölümde final yapacağı açıklandı. Final tarihi ise 4 Şubat Salı akşamı olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin