Bob Hearts Abishola 1. sezon 13. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

CBS komedisi Bob Hearts Abishola için kısa bir mola! Bob Hearts Abishola 1. sezon 13. bölüm ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm konusu ve fragmanı...

CBS kanalının Chuck Lorre imzasıyla dikkat çeken komedi dizisi "Bob Hearts Abishola" geçtiğimiz hafta sezonun 12. bölümü "There's My Nigerians" ile ekranlardaydı.

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 12. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bob Hearts Abishola'nın hikayesi; beklenmedik bir anda kalp krizi geçiren, ailece çorap şirketi işleten Detroit'li orta yaşlı iş adamı Bob'un, kardiyoloji biriminde kendisiyle ilgilenen Nijeryalı göçmen hemşire Abishola'ya aşık olması ve onun kalbini kazanmaya çalışması sürecine odaklanıyor.

Yayınlanan son bölümde; Bob ve Abishola, Dottie'yi depresyondan çıkarmak için uğraşırken; Olu ve Tunde ikilisi sürpriz bir ziyaretle Bob ve Dottie'nin moralini düzeltmeye çalışırlar. Ve son olarak Olu, Tunde, Dottie üçlüsü birlikte yemeğe çıkarlar.

20-01/13/bob-hearts-abishola-1x12-foto.jpg

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 12. BÖLÜM REYTİNGLERİ! REYTİNGLER YÜKSELİŞTE!

Dizi; Beth McCarthy-Miller'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 12. bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 6.66 milyon izleyici rakamlarını elde edip son altı haftasının en iyi reyting oranını ve şimdiye kadarki en yüksek izleyici sayısını yakaladı.

Dizinin ilk sezonu 22 bölümden oluşuyor.

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 13. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi için kısa bir mola vakti daha! Bob Hearts Abishola; Chuck Lorre, Al Higgins & Gina Yashere'in senaryosunu kaleme alıp; Beth McCarthy-Miller'ın (The Good Place, The Kominsky Method) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 13. bölümü "The Canadians of Africa" ile 20 Ocak 2020 Pazartesi akşamı CBS ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-01/13/bob-hearts-abishola-afis.jpg

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 13. BÖLÜM KONUSU

Abishola, Bob'un kendisine mutsuz oğlu ile ilgili istenmeyen bir ebeveynlik tavsiyesi vermesini takdirle karşılamaz.

Oyuncu kadrosu: Billy Gardell (Bob), Folake Olowofoyeku (Abishola), Christine Ebersole (Dottie), Matt Jones (Douglas), Maribeth Monroe (Christina), Vernee Watson-Johnson (Gloria), Shola Adewusi (Teyze Olu), Barry Shabaka Henley (Amca Tunde), Travis Wolfe, Jr. (Dele), Gina Yashere (Kemi).

Konuk oyuncu kadrosu: Bayo Akinfemi (Goodwin), Tony Tambi (Chukwuemeka), Anthony Okungbowa (Kofo), Kimberly Scott (Ogechi)

"Bob Hearts Abishola" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin