Bob Hearts Abishola yeni bölüm neden yok? 1. sezon 12. bölüm ne zaman?

CBS komedisi Bob Hearts Abishola bu hafta yayınlanmadı. Araya giren dizi ne zaman ekranlara dönecek? Bob Hearts Abishola 1. sezon 12. bölüm ne zaman yayınlanacak?

CBS'in Chuck Lorre imzasıyla dikkat çeken komedi dizisi "Bob Hearts Abishola" geçtiğimiz hafta sezonun 11. bölümü "Splitting the Hairs" ile ekranlara geldi ve kış arasına girdi.

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bob Hearts Abishola'nın hikayesi; beklenmedik bir kalp krizi geçiren, ailece çorap şirketi işleten Detroit'li orta yaşlı iş adamı Bob'un, kardiyoloji biriminde kendisiyle ilgilenen Nijeryalı göçmen hemşire Abishola'ya gönlünü kaptırması ve onun kalbini kazanmaya çalışmasına odaklanıyor.

Yayınlanan son bölümde; Bob, Douglas ve Christina bir önce vasiyet hazırlaması için Dottie ile görüşmelidirler. Ancak konuya nasıl girecekleri konusunda hiçbir fikirleri yoktur. Bu arada Kemi'nin bir yalanının ortaya çıkması sonrasında Abishola ile Kemi'nin arkadaşlık ilişkisinde kriz çıkar.

19-12/24/bob-hearts-abishola-1x11-foto.jpg

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 11. BÖLÜM EN YÜKSEK İZLEYİCİSİ SAYISINI GETİRDİ!

Dizi; Beth McCarthy-Miller'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 11. bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 6.15 milyon izleyici rakamlarını elde edip şimdiye kadarki en yüksek izleyici sayısına ulaştı.

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 12. BÖLÜM NE ZAMAN?

Kış arasına giren Bob Hearts Abishola; Beth McCarthy-Miller'ın (The Good Place, The Kominsky Method) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 12. bölümü "There's My Nigerians" ile 06 Ocak 2020 Pazartesi akşamı CBS ekranlarına geri dönecek.

19-12/24/bob-hearts-abishola-dizi.jpg

Yeni bölümde; Bob ve Abishola, Dottie'yi depresyondan çıkarmak için uğraşırken; Olu ve Tunde ikilisi Bob'un moralini düzeltmeye çalışırlar.

Oyuncu kadrosu: Billy Gardell (Bob), Folake Olowofoyeku (Abishola), Christine Ebersole (Dottie), Matt Jones (Douglas), Maribeth Monroe (Christina), Travis Wolfe, Jr. (Dele), Gina Yashere (Kemi), Vernee Watson-Johnson (Gloria), Shola Adewusi (Teyze Olu), Barry Shabaka Henley (Amca Tunde).

"Bob Hearts Abishola" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin